Θεατρική παράσταση βοηθά τα παιδιά να απαλλαγούν από τη ζήλια

«H κουκουβάγια που ζήλευε…» είναι μια ευρηματική παράσταση που πραγματεύεται το πολυδιάστατο θέμα της ζήλειας.

 


Article featured image
Article featured image

Η παράσταση παρουσιάζεται από τους Little Worry People.

Η κουκουβάγια αυτή τη φορά καθηλώνει και πάλι μικρούς και μεγάλους μέσα από την εξαίρετη ερμηνεία του Αντρέι Κρουπά που τώρα διαχειριζεται το συναίσθημα της ζήλειαs.

Οι χαρακτήρες που περιβάλουν την κουκουβάγια, είναι μοναδικοί και ερμηνεύονται μαγικά από τη Νικολέττα Χριστοφόρου.

Ποιος ο στόχος της παράστασης;

Η παράσταση έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να απαλλαγούν από το αρνητικό συναίσθημα της ζήλειας. Παράλληλα, ενισχύεται ο συναισθηματικός κόσμος των παιδιών με αρχές και αξίες όπως είναι η αγάπη, η προσφορά και η ανιδιοτέλεια. Η ζήλεια ταλαιπωρεί πολλές φορές μικρούς και μεγάλους σε διάφορες εκφάνσεις της ζωής τους. Όταν ζηλεύεις καθρεφτίζεις τις δικές σου ανασφάλειες και δεν μπορείς ποτέ να ηρεμίσεις και να βρεις την ευτυχία. Έτσι μόνο όταν πρώτα αγαπήσεις τον εαυτό σου μπορείς να αποδέχεσαι και να αγαπάς και τους άλλους, απαλλαγμένος από αρνητικά συναισθήματα.

Ποια η πλοκή της παράστασης;

Η πρωτότυπη ιστορία μιας κουκουβάγιας που βγαίνει για βόλτα στο δάσος, γιατί δεν αντέχει να μοιράζεται την αγάπη των γονιών της, με το αδελφάκι της. Η βόλτα αυτή όμως θα εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό ταξίδι αυτογνωσίας. Το ταξίδι αυτό βέβαια θα είναι πολύ διασκεδαστικό γιατί στο δρόμο της, η κουκουβάγια, θα συναντήσει τους πιο απίθανους χαρακτήρες- μια γιαγιά, ένα κορίτσι, μια αλεπού, ένα γάτο και ένα επιστήμονα. Όλοι μαζί θα βοηθήσουν την κουκουβάγια να απαλλαγεί από κάθε αρνητικό συναίσθημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά σε αυτή τη παράσταση έρχονται σε άμεση επαφή με πολλά μουσικά όργανα ταυτόχρονα.

Ποια η ιδιαίτερη πρωτοτυπία της παράστασης;

Ο ηθοποιός Αντρεί Κρουπά χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές μουσικές του γνώσεις και δημιουργεί επί σκηνής το απίστευτο εύρημα του ανθρώπου ορχήστρα!  Με αυτή του την έμπνευση η παράσταση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία να έρθουν τα παιδιά σε άμεση επαφή με ζωντανά μουσικά όργανα σε απόσταση αναπνοής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημέρα: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου

Ώρα: 11.00πμ

Χώρος: The little worry people art and drama studio, Ορφέως 2, 2413 Έγκωμη-Λ/σία

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα

Τιμή εισιτηρίου: €5

Τηλέφωνο κρατήσεων: 99358663, 99621669, 22590197

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη η προ-κράτηση-πώληση εισιτηρίων

Χορηγός: Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Συντελεστές Παράστασης: Αντρέι Κρουπά, Νικολέττα Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Αντρέι Κρουπά

Κείμενο | Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μαρία Χριστοφόρου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ