7 πράγματα που πρέπει να βάλεις στη χειραποσκευή σου πριν ταξιδέψεις

Αυτές τις όμορφες μέρες του χρόνου κάποιοι ετοιμάζονται για ταξίδι.

 


Article featured image
Article featured image

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο, τότε αυτό το άρθρο θα σας φανεί χρήσιμο.

Η ιστοσελίδα Huffingtonpost έχει συγκεντρώσει μια λίστα με όλα όσα πρέπει να έχετε στη χειραποσκευή - και όχι στη βαλίτσα σας - για να είστε σωστά προετοιμασμένοι για το ταξίδι.

Διαβάστε τη λίστα πιο κάτω:

1) Το νεσεσέρ σας

Υγρό φακών, άρωμα, ωτοασπίδες, μάσκα ύπνου, φάρμακα και διάφορα άλλα που βρίσκονται στο νεσεσέρ σας, είναι πιθανό να σας χρειαστούν τόσο στην αναμονή στο αεροδρόμιο, όσο και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

 

2) Το laptop/tablet

Αφενός είναι ρίσκο να αφήνετε ένα τόσο ευάλωτο και ακριβό αντικείμενο στη βαλίτσα σας, ειδικά εφόσον υπάρχει πάντα έστω και μια απειροελάχιστη πιθανότητα να μπερδευτεί με άλλη ή να χαθεί. Θα σας φανεί χρήσιμο (για κάποια δουλειά ή για να παίξουν τα παιδιά στο tablet) να το κρατήσετε στη χειραποσκευή σας.



3) Πορτοφόλι με όλα τα απαραίτητα

Εκτός από χρήματα, καλό θα είναι να έχετε συγκεντρωμένα σε ένα πορτοφόλι και άλλα χρήσιμα που δεν πρέπει να αφήσετε στη βαλίτσα σας, όπως κάρτες, έγγραφα άλλου τύπου, το εισιτήριό σας (για ευνόητους λόγους) και οτιδήποτε άλλο δεν πρέπει να χαθεί.  



4) Ακουστικά

Αν σκοπεύετε να δείτε κάποια ταινία ή να ακούσετε μουσική στο laptop ή το tablet που θα έχετε μαζί σας, τότε πρέπει να πάρετε και τα ακουστικά σας στην καμπίνα του αεροπλάνου, αφού δεν μπορείτε να έχετε τον ήχο στη διαπασών.



5) Ζακέτα, κασκόλ ή κουβέρτα

Η θερμοκρασία εντός του αεροδρομίου και συχνά εντός του αεροπλάνου είναι συχνά αρκετούς βαθμούς πιο ψυχρή, οπότε μπορεί να χρειαστείτε πρόχειρα μια ζακέτα ή κάτι που θα σας προσφέρει περισσότερη ζεστασιά.



6) Κοσμήματα

Όσο ασφαλής και αν θεωρείται ο χώρος του αεροδρομίου, καλό θα είναι τα κοσμήματά σας να τα έχετε στη χειραποσκευή και όχι στη βαλίτσα σας. Ακόμα και αν δεν χαθούν με κάποιο τρόπο, μπορεί να σπάσουν τη στιγμή που θα τοποθετείται η βαλίτσα στο αεροπλάνο.



7) Σνακς για τη λαιμαργία

Τα αεροπλάνα συχνά καθυστερούν, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πόση ώρα μπορεί να χρειαστεί να μείνετε στο αεροδρόμιο. Επιπλέον, και στη διάρκεια της πτήσης υπάρχει η πιθανότητα να πεινάσετε. Επειδή, όπως πιθανό να γνωρίζετε, τα αεροδρόμια δεν είναι και οι πιο φτηνοί προορισμοί, μπορείτε να έχετε στη χειραποσκευή σας μια μπάρα δημητριακών ή μερικά μπισκότα που θα σας βγάλουν από τη θέση να ξοδέψετε άσκοπα χρήματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ