Κυπριακό προϊόν με το όνομα «Antizolo» κυκλοφόρησε μόλις στην αγορά

Το πήρες μυρωδιά;

 


Article featured image
Article featured image

H αρχική μας αντίδραση ήταν… «oh shit» (pun intended). Το Antizolo είναι το πιο αντισυμβατικό κυπριακό προϊόν, επικοινωνιακά, σε όλα του. Τι ακριβώς είναι; Ή καλύτερα τι ακριβώς κάνει;

Είναι ένα σπρέι έκτακτης ανάγκης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αφού, σύμφωνα με το διαφημιστικό μότο τους, 'ψεκάζεις, κάθεσαι και απολαμβάνεις'.

 

 

Να το πάρουμε όμως από την αρχή; Ένα φιλαράκι μας έστειλε το διαφημιστικό στο Instagram και αρχικά, νομίζαμε πως κάποιος μας κάνει πλάκα. Βλέποντας το διαφημιστικό, με guest star τον Σοφοκλή Κασκαούνια, απορήσαμε και φυσικά πατήσαμε replay, για να είμαστε βεβαιωθούμε ότι δεν μας γέλασαν ούτε τα αυτιά μας ούτε τα μάτια μας.

 

 

Αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ (και το δεύτερο) είπαμε να το ψάξουμε λίγο βαθύτερα. 'ΟΚ, είτε κάποιος μας τρολάρει είτε μιλάμε για μια epic περίπτωση entrepreneurship'.

Η σελίδα του Antizolo στο Facebook μας οδήγησε σ' ένα ακόμη βίντεο, ένα «How to» για το οποίο χρησιμοποιήθηκαν 3D γραφικά.

 



 

 

Ανακαλύψαμε μια decent ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κάνεις να δει όλη την γκάμα των προϊόντων.

 

 

Να διαβάσει testimonials.

 

Αλλά και να παραγγείλει το προϊόν! Κι επειδή διαφημιστικά, τουλάχιστον όσον αφορά τα εργαλεία και όχι το περιεχόμενο αυτών, το Antizolo βάζει γυαλιά σε αρκετά κυπριακά brands -και μιλάμε πολύ σοβαρά, αφού προχώρησε σε παραγωγή content, διαφημιστικού για digital, ιστοσελίδας με δυνατότητα αγοράς και testimonials, fake έστω, σελίδα facebook και - αυτό μας έκανε να απορούμε ακόμη περισσότερο, αν υπάρχει όντως αυτό το προϊόν. Γι’ αυτό και ναι, το παραγγείλαμε τηλεφωνικώς. Και η παράδοση έγινε σε μόλις μια μέρα, στο χώρο μας. Εξυπηρέτηση πελατών 10/10 -και πάλι μιλάμε πολύ σοβαρά. Ιδού η απόδειξη.

 

 

Τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά και στην κουβέντα που κάναμε μαζί τους μας αποκάλυψαν πως η ιδέα ήρθε από την Αγγλία (αργότερα το επιβεβαιώσαμε ανακαλύπτοντας το «Phew!») και πως παρασκευάζεται στην Κύπρο.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση είναι δική τους και σκοπός τους είναι, σε αυτή την φάση, να γνωρίσουν όλοι το «Antizolo».

Μάλλον... το κατάφεραν!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ