Η Σπυροπούλου έρχεται Κύπρο

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor, οπότε μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι το πρόγραμμά της είναι σίγουρα βεβαρημένο -συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Παρόλα αυτά, την Τρίτη 17 Απριλίου βάζει στο πρόγραμμά της μια επίσκεψη στην Κύπρο με σκοπό να παρευρεθεί στην εκδήλωση των βραβείων Madame Figaro, «Γυναίκες της χρονιάς 2017».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι μάλιστα ανάμεσα στους απονεμητές των βραβείων της εκδήλωσης, όπως επίσης και η ηθοποιός Τώνια Σωτηροπούλου.

Η τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσιάζει η Shiseido, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στις 19.30, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση είναι ήδη sold out, εδώ και μέρες!

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς οι Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης. Το ΣΙΓΜΑ στηρίζοντας τις Κύπριες και θέλοντας να προωθήσει το θεσμό θα προβάλλει τα βραβεία Madame Figaro το Σάββατο 21 Απριλίου στις 21:15. 

Guest Star της εκδήλωσης η Νατάσσα Μποφίλιου, ενώ συμμετέχει και η Κύπρια τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση και το concept της εκδήλωσης με κεντρικό θέμα «αποτυπώματα» έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο και ευρηματικότητα θα μας παρουσιάσει ένα θέαμα που θα καθηλώσει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ