Συμπεριφορές των δίπλα μας που θα έπρεπε να τιμωρούνται με φυλάκιση

Μέχρι και ισόβια κάθειρξη.

 


Article featured image
Article featured image

Όχι δεν είμαστε υπερβολικά αυστηροί ούτε και το τραβάμε στα άκρα είναι που όμως κάθε φορά που συμβαίνει κάτι από τα πιο κάτω η ένταση και τα νεύρα που μας προκαλούνται είναι τόσα πολλά, που σε ωθούν σε άσχημες και κακές σκέψεις.

Επειδή όμως η βία ποτέ δεν είναι λύση σε κανένα πρόβλημα, είπαμε να σκεφτούμε λίγο πιο λογικά και ώριμα και να καλέσουμε τη δικαιοσύνη και τους νομοθέτες να πάρουν θέση και να επιληφθούν της κατάστασης.

Είναι αυτές οι μικρές ανήθικες συμπεριφορές, οι οποίες γίνονται συνήθως κατ’ επανάληψη έστω και αν εσύ φρόντισες να ενημερώσεις χιλιάδες φορές ότι αυτό που γίνεται είναι ενοχλητικό. Είναι αυτές οι συνήθειες που από τους περισσότερους γίνονται ασυναίσθητα, αλλά προκαλούν την συναίσθηση του άλλου.

 

Ταυτιστείτε ελεύθερα:

 

Κλοπή Αναπτήρα:

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που αγοράζουν αναπτήρες και βοηθούν την οικονομία να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και εκείνοι οι κατάπτυστοι αληταράδες που παρασιτούν εναντίον των πρώτων. Είναι οι ίδιοι που έκλεβαν και τα μολύβια από την κασετίνα στο σχολείο και που χώριζαν το θρανίο στα δύο. Και δε φτάνει που τους κλέβουν απροκάλυπτα και χωρίς καμία ντροπή, δεν παραδέχονται ποτέ ότι το κάνουν. Τουλάχιστον 10ετή φυλάκιση.



 

Κορνάρουν από το πορτοκαλί

Από τους βασικούς κανόνες όταν πας για άδεια οδήγησης είναι ότι στο κόκκινο σταματάμε, στο πορτοκαλί ετοιμαζόμαστε και στο πράσινο προχωράμε. Στην Κύπρο, βέβαια, που όλα τα φανάρια μοιάζουν με πράσινο ένας τέτοιος κανόνας δεν ισχύει. Εξ ου και πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάτι τύπους, ειδικά τα πρωινά, που ενώ περιμένεις στωικά το φανάρι να πάει πράσινο για να συνεχίσεις την πορεία σου, κορνάρει ακατάπαυστα σαν μανιακός, με το φανάρι να είναι ακόμη στο πορτοκαλί. 20 χρόνια φυλάκισης είναι λίγα.







Ρουφάνε τον καφέ (ζεστό και κρύο)

Image result for drinking coffee with noise gif

Γιατί; Ας μου εξηγήσει κάποιος το γιατί; Οκ αν είναι ζεστός ο καφές το καταλαβαίνω, το κάνεις για να μην καείς. Αλλά και πάλι, σου έβαλε κάποιος το πιστόλι στον κρόταφο και σε απειλεί ζητώντας σου να πιείς τον καφέ σου ζεματιστό. Άφησε τον λίγο να κρυώσει και απόλαυσε τον με την ησυχία σου και κυρίως τη δική μας ησυχία. Από την άλλη, αν είναι κρύος με καλαμάκι, γιατί πρέπει να κάνεις σαν ηλεκτρική σκούπα κάθε φορά; Σε ερεθίζει ο ήχος της αναρρόφησης; Είναι κακό, είναι αποκρουστικό και αν δεν είσαι πάνω από 80 χρονών σε χωριό με υψόμετρο άνω των 700 μέτρων δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις. Μπήκαμε ήδη στη ζώνη της ισόβιας κάθειρξης.





 

Μασούν με ανοιχτό το στόμα

Image result for chewing with mouth open gif

Είτε είσαι σε κάποιο εστιατόριο είτε σε οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι, γιατί πρέπει ο διπλανός σου να ανέχεται και να υπομένει το εκνευριστικό και αηδιαστικό μάσημα της τροφής σου στα δικά του αυτιά. Πόσο σαδιστής πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο; Η διαδικασία είναι απλή, ανοίγω στόμα, βάζω τροφή, κλείνω στόμα και μασάω διακριτικά και με σεβασμό στους δίπλα μου. Δεν χρειάζεται φοίτηση στο Harvard για να γίνει αυτό κατανοητό. Δις ισόβια το λιγότερο



 

Προσπέραση από αριστερά

Περιμένεις στη ουρά για ώρα, καύσωνας, στο ραδιόφωνο δεν παίζει τίποτα καλό και συνεχώς δέχεσαι κλήσεις από το γραφείο γιατί άργησες. Αλλά επειδή είσαι κύριος και σωστός, περιμένεις. Και ξαφνικά βλέπεις από πίσω έναν τύπο με το χέρι έξω και τη μουσική στη διαπασών να προσπερνάει από τα αριστερά, ανεβαίνοντας σε νησίδες, πεζοδρόμια και ότι άλλο εμπόδιο έχουν τοποθετήσει στην άκρη του δρόμου οι αρμόδιες υπηρεσίες για να βγει πρώτος στη σειρά και φτάνοντας εκεί, να ζητάει με αναίδεια ή με puppy eyes από τον πρώτο, να τον αφήσει να περάσει μπροστά αφού κατάφερε και έφτασε μέχρι εκεί και τώρα παρεμποδίζει την κίνηση. Στην απομόνωση με βασανιστήρια.

 

 

Το κείμενο ήταν μια ίδέα που βρήκαμε αρχικά στο provocateur.gr από τον Νίκο Μπόβολο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ