«Σήμερα, τη γλίτωσε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από τη φωτιά…»

Όχι, όμως, τα κουνέλια, οι σκύλοι και οι κότες.

 


Article featured image
Article featured image

Για ακόμη μία φορά γλιτώσαμε τα χειρότερα από τύχη, με τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή Ύψωνα – Πολεμιδιών, κοντά στο  Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, να καταστρέφει συνολική έκταση περίπου 1/2  τ.χ από άγρια βλάστηση και δέντρα, δύο πρόχειρα υποστατικά,  δύο εμπορικά οχήματα ενώ δυστυχώς από τη λαίλαπα δεν γλίτωσαν και δύο σκυλιά, κουνέλια, κότες και μέλισσες.

Με τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη για αρκετές ώρες, το Πυροσβεστικό σώμα, με την άμεση και δυναμική κινητοποίηση με 15 πυροσβεστικά οχήματα και 8 εναέρια μέσα, απέτρεψε τη φωτιά από το να πλησιάσει κατοικημένες περιοχές και το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

 

 sky, cloud, outdoor and nature

 cloud, sky and outdoor

«Και όλα αυτά, γιατί κάποιος χρησιμοποιούσε κοπτικό εργαλείο, ενώ οι άνεμοι έφταναν τα 7 μποφόρ…», αναφέρει σε πόστ του ο δημοσιογράφος του ΚΥΠΕ Σταύρος Κονιώτης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, αναρτώντας παράλληλα και σχετικό φωτογραφικό υλικό από το τι άφησε πίσω της η φωτιά.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 17:25 το απόγευμα, με την Αστυνομία να προχωρεί στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 51, 45 και 43 χρόνων βάσει Δικαστικών ενταλμάτων για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

 sky, cloud and outdoor

 sky, outdoor and nature


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ