Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο για το 2018

Ο 46χρονος βρετανός ηθοποιός Ιντρις Ελμπα, φαίνεται πως είναι ό,τι πιο hot παίζει αυτή τη στιγμή στο Hollywood.

 


Article featured image
Article featured image

«Ήταν μια φάση ‘έλα, δεν γίνεται, πλάκα μου κάνετε’. Μετά κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, με εξέτασα και είπα, ‘Ναι, είσαι κάπως σέξι σήμερα’. Εντάξει, να είμαστε ειλικρινείς, ήταν ωραίο συναίσθημα, μια ωραία έκπληξη, σίγουρα μια ενίσχυση της αυτοπεποίθησης».

Φαίνεται ότι ακόμα και άνδρες σαν τον Ιντρις Ελμπα, τον γοητευτικό και διάσημο βρετανό ηθοποιό, χρειάζονται να τους ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση. Και αυτό έκανε, λέει, η ανακήρυξή του φέτος ως «πιο σέξι άνδρα στον κόσμο» από το αμερικανικό περιοδικό People.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο κωμικός Τζίμι Φάλον ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας αποκάλυψε στην εκπομπή του πως ο Ιντρις Ελμπα θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο του People για το 2018. Ο διάσημος ηθοποιός, που εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω Skype, από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, χαμογελούσε διαρκώς ακούγοντας τον νέο τίτλο του.

 



Ο Ελμπα έγινε ευρύτερα γνωστός στη δεκαετία του 2000 μέσα από τη σειρά «The Wire», για να ακολουθήσει το «The Office» και έπειτα να εκτοξευτεί μέσα από τη μήτρα των χολιγουντιανών μπλοκμπάστερ (βλέπε σύμπαν της Marvel κλπ) και να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο παραγωγικούς πρωταγωνιστές της βιομηχανίας του θεάματος.

Η φήμη του –και η αδιαμφισβήτητη γοητεία του– τον φέρνουν σταθερά ως διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007. Είναι άλλωστε Βρετανός. Και είναι ο μόλις ο δεύτερος μαύρος, μετά τον Ντενζέλ Γουάσινγκτον το 1996, που ανακηρύσσεται «πιο σέξι άνδρας της χρονιάς» από το People. «Η μαμά μου θα είναι πολύ περήφανη», είπε ο Ελμπα μεταξύ άλλων.  

 

Πηγή: www.protagon.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ