Νέο καλοκαιρινό μενού στην PizzaExpress

Article featured image
Article featured image

Καλοκαιρινή διάθεση στα εστιατόρια PizzaExpress, σε Λεμεσό και Πάφο, με νέο, ανανεωμένο μενού!

 

10 νέα πιάτα σε περιμένουν! Η νέα πίτσα «Salmone Affumicato» της σειράς classic με καπνιστό σολωμό, μασκαρπόνε και άνηθο θα σε ενθουσιάσει, όπως επίσης και η νέα «Leggera Sloppy Giuseppe», με πικάντικο βοδινό κιμά, πράσινη πιπεριά, κόκκινα κρεμμύδια και λιγότερες από 500 θερμίδες!

Πολύ καλά νέα και για τους λάτρεις του «pasta» menu, με το «Rissoto Fresco», «Lobster & Crab Ravvioli with Champagne sauce» και το ιταλικό λουκάνικο «Salsiccia» να το εμπλουτίζουν! Εσύ απλά επιλέγεις αν θα τα συνοδεύσεις με πένες, σπαγέτι ή ταλιατέλες! Τέλος, στην PizzaExpress, μεταξύ άλλων, μπορείς να επιλέξεις και την «σούπα ημέρας», τα νέα «Dough Balls Doppio» με καυτερό μαλακό ιταλικό λουκάνικο και το «Calzone Verdure», με κατσικίσιο τυρί και λαχανικά!

Οι νέες «PizzaExpress» γεύσεις έρχονται να συμπληρώσουν το πλούσιο μενού των εστιατορίων μας, αυθεντικές ιταλικές συνταγές που το κυπριακό κοινό έχει αγαπήσει και επιλέγει ανελλιπώς. Συμπεριλαμβάνει 12 διαφορετικές επιλογές από την «Classic pizza» σειρά, μεταξύ των οποίων οι κλασσικές πλέον αξίες «American Hot» και «Cipriota» ενώ  από τη σειρά «Romana» μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 9 διαφορετικών γεύσεων.

Αν πάλι είσαι λίγο πιο προσεκτικός/ή όσον αφορά τις θερμίδες που καταναλώνεις, επέλεξε μια εκ των 5 επιλογών της σειράς «Leggera» με λιγότερες από 500 θερμίδες η μία. Φυσικά, τα γούστα διαφέρουν! Γι’ αυτό και μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου πίτσα, με υλικά της επιλογής σου. Όλα φτιαγμένα με την αυθεντική «PizzaExpress» ζύμη,  η ποιότητα και η νοστιμιά της οποίας έχει καθιερώσει την Pizza Express ως μία από τις καλύτερες πίτσες στον κόσμο.

Ακόμη, στα εστιατόρια σε Λεμεσό και Πάφο, μπορείς να συνοδεύσεις το φαγητό σου με μια σειρά από πεντανόστιμα ορεκτικά, σαλάτες, πιάτα «on the side» και για το τέλος, φυσικά, επιδόρπιο. Επέλεξε λαχταριστό παγωτό, σε 9 διαφορετικές γεύσεις (βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, κρέμα ουίσκι, σορμπέ λεμονιού, σορμπέ πορτοκαλιού, παγωτό γιαούρτι με χρυσόμηλο και φρούτα του δάσους, Ferrero Rocher και την νέα άφιξη, Alpen Caramel) ή ένα από τα 7 διαφορετικά γλυκά, συμπεριλαμβανομένων των Chocolate Fudge Cake, Apple Pie και Panna Cota.

Τηλέφωνα κρατήσεων και take away: 25318729 (Λεμεσός), 26923034 (Πάφος).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ