Ρωτήσαμε και μάθαμε τι δώρο θέλουν οι άντρες της ζωής μας αυτά τα Χριστούγεννα

Οι καρό παντόφλες του παππού, οι μεταξωτές βυσσινί πιτζάμες και οι κόκκινες γιορτινές κάλτσες με τον Ρούντολφ, δεν περιλαμβάνονται στις επιλογές.

 


Article featured image
Article featured image

Γράφει η Μελίνα Κ.

 

Σκέφτεσαι τι θα του πάρεις, σπας το κεφάλι σου να βρεις κάτι πρωτότυπο, κάτι διαφορετικό που θα τον εκπλήξει ευχάριστα και παράλληλα θα του είναι χρήσιμο και πρακτικό. Αν δοκιμάσεις να τον ρωτήσεις τι θέλει, η πιο πιθανή απάντηση που θα πάρεις είναι στην καλύτερη «ό,τι θες εσύ», ενώ στην χειρότερη «δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα, δεν είναι καιρός για έξοδα».

Κατα βάθος, όμως, γνωρίζεις πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όσο και να εννοούν κάποια από τις πιο πάνω φράσεις, όταν τους δώσεις ένα δώρο θα το ανοίξουν με χαρά μικρού παιδιού και θα απογοητευτούν εάν είναι κάτι που δεν τους χρειάζεται ή δεν τους εκφράζει.

Για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση του να ψάχνεις χωρίς στόχο και σκοπό για το κατάλληλο δώρο και την άβολη στιγμή του να βρεθείς μπροστά σε ένα ξινισμένο πρόσωπο απογοήτευσης, κάναμε ένα μίνι γκάλοπ ανάμεσα σε άντρες διαφόρων ηλικιών και γούστων και τους ζητήσαμε να μας πουν ποιο θα ήταν το ιδανικό δώρο γι’ αυτούς, φέτος τα Χριστούγεννα.

Από τις απαντήσεις που λάβαμε, κάναμε τη σούμα και βγάλαμε ένα top 5 προτιμήσεων που κέρδισαν τη ψήφο των περισσοτέρων.



Sponsored Content    

 

Η backpack που σε πάει παντού

Αποτέλεσμα εικόνας για stylish male backpack

Αν θεωρείς ότι ένας χαρτοφύλακας ή μία χιαστί τσάντα είναι μια σικ και βολική επιλογή για έναν άντρα τού σήμερα, τότε καλύτερα να μην προχωρήσεις πιο κάτω.

Θα τη βρεις σε διάφορα σχήματα, σχέδια, χρωματισμούς, υφάσματα και κόστος και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει το αγαπημένο του αξεσουάρ το οποίο θα χρησιμοποιεί από το πρωί έως το βράδυ και θα σε θυμάται σε κάθε ανζιπάρισμα του φερμουάρ.

Μια καλή back pack, σήμερα, ίσως είναι ένα από τα πιο χρήσιμα, βολικά και στιλάτα items που κυκλοφορούν στην αγορά και θα εκτιμήσει κάθε άντρας που δεν θέλει να παραγεμίζει τις τσέπες του με πορτοφόλια, κινητά, κλειδιά και άλλα μικροαντικείμενα.



 

Ρολόι χειρός το κλασσικό

Αποτέλεσμα εικόνας για arm male watch stylish

Μπορεί να σου φαίνεται κάπως πασε και παλιακό να κάνεις δώρο ένα ρολόι χειρός, σε μια εποχή που όλοι βλέπουμε την ώρα από το κινητό μας, φαίνεται όμως πως πολλοί είναι οι άντρες που θα εκτιμούσαν δεόντως ένα τέτοιο δώρο και θα τιμούσαν σε κάθε τους εμφάνιση. Άλλωστε ένα καλό ρολόι χειρός δεν εξυπηρετεί μόνο πρακτικές ανάγκες, αλλά προσδίδει στιλ, κύρος, και αξιοπιστία.

Μόνο που εδώ πρέπει να μάθεις ή να ξέρεις ποιο είναι το στιλ του. Αν δηλαδή είναι αθλητικό, κλασσικό ή high tech.



 

Για ένα πουκάμισο ποιοτικό, για μία εφαρμογή



 

Πλέον, λίγο η μόδα λίγο οι επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις που προκύπτουν κάθε τρεις και λίγο, επιβάλλουν σε κάθε άντρα να έχει στη ντουλάπα του ένα καλό πουκάμισο -κατά προτίμηση cotton- το οποίο θα έχει άψογη εφαρμογή και θα τον βγάζει ασπροπρόσωπο σε κάθε του εμφάνιση.

Καλύτερα, προτίμησε ήπιους χρωματισμούς, γαλάζιο, λευκό ή μπλε, τα οποία είναι χρώματα κλασσικά, διαχρονικά και συνδυάζονται με τα πάντα και για τα πάντα.

Ρίξε μια ματιά στην πλούσια συλλογή των ιταλικών πουκαμίσων της Camicissima, που μόλις άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο (στο Nicosia Mallκαι διάλεξε ποιο του ταιριάζει.



 

 

 

Βάλε μουσική στα bluetooth ηχεία του

Σχετική εικόνα

Πίσω στα 80s και τα 90s ένα μικροσκοπικό ηχείο που αναπαράγει μουσική θα φάνταζε κακόγουστο αστείο, αφού τότε μεσουρανούσαν τα ογκώδη στερεοφωνικά που δημιουργούσαν τοπικούς σεισμούς από τα πολλά ντεσιμπέλ.  

Σήμερα, ωστόσο, που το κλασσικό ραδιόφωνο FM Stereo έχει αντικατασταθεί από τα playlist στο κινητό μας, ένα στερεοφωνικό σύστημα είναι και άβολο και αχρείαστο. Αντίθετα ένα design ηχείο που μπορείς να τοποθετήσεις διακριτικά σε κάποιο σημείο του σπιτιού σου και με Bluetooth να αναπαράγει από το κινητό σου, όλα τα κομμάτια που γουστάρεις, είναι ιδανική λύση και πάρα πολύ χρηστική.

 

 

Ένα στιλάτο ποτήρι - θέρμος για τον καφέ ή το τσάι του

Αποτέλεσμα εικόνας για design coffee mug thermos

 

Είτε το προτιμάει παγωμένο ή ζεστό, αυτό που τον εκνευρίζει κάθε φορά που θα φτιάξει καφέ και θα φύγει από το σπίτι, είναι ότι το πολύ σε 10 λεπτά η θερμοκρασία αλλάζει, το ρόφημα χάνει τη φρεσκάδα του και μετατρέπεται σε κάτι άνοστο και νερόβραστο.

Μην το πολυσκέφτεσαι, αυτό είναι ίσως από τα δώρα που θα λατρέψει κάθε άντρας και θα χρησιμοποιήσει κατά κόρον. Αν ψάξεις στην αγορά, θα βρεις εξαιρετικές επιλογές με υψηλή τεχνολογία σχεδίασης που έχουν τη δυνατότητα να κρατούν το ρόφημά ζεστό ή κρύο για αρκετή ώρα, και το πιο σημαντικό αναλλοίωτο στη γεύση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ