Το μελαχρινό alter ego της Άντρης Καραντώνης έχει κάτι να μας πει

Κυκλοφορούν φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαύρο μαλλί και αναρωτηθήκαμε.

 


Article featured image
Article featured image

Αν κι εσύ τις έχεις δει και ψάχνεις τον λόγο, ήρθε η ώρα να τον πούμε!

Ή καλύτερα… Να τα πούμε;

Ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, η Άντρη Καραντώνη και η Χριστιάνα Αντωνίου είναι το τρίο των παρουσιαστών που την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 21.00, θα παρουσιάσουν μια διαφορετική, διασκεδαστική εκπομπή, με μουσική, τραγούδι και μπόλικο κέφι.

 

 

Μια εκπομπή, στην οποία μέσα σε μια ώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τα πάντα και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας!



Λέει χαρακτηριστικά το σχετικό δελτίο τύπου:

Τρολάρουμε όσα έκαναν αίσθηση την χρονιά που μας πέρασε όπως το Next Top Model, το Voice και όλες τις τηλεοπτικές μας συνήθειες. Κάνουμε απίστευτες φάρσες που προκαλούν πολύ γέλιο και δίνουμε βραβεία, «Τα Χρυσά Μελομακάρονα» σε κατηγορίες όπως «καλύτερη ατάκα τηλεθεατή», «καλύτερο τραγούδι» ή ακόμα και «τρεις και ο κρίκος» για όλα όσα ζήσαμε στον αδύναμο κρίκο.

Το γκάλοπ που έγινε στην αγαπημένη μας Πάφο με θέμα «πότε γεννήθηκε ο Χριστός και ποιοι ήταν στη φάτνη» θα σας κάνει πραγματικά να μείνετε άφωνοι, άφωνους όμως θα σας αφήσει και η μεταμόρφωση της Άντρης Καραντώνη σε Ελένη Φουρέιρα η οποία ερμηνεύει το FUEGO στην κυπριακή του εκδοχή!

Η ανατροπή όμως γίνεται με τους τρεις παρουσιαστές μας να λαμβάνουν μέρος στο «THE VOICE OF GREECE», με τους κριτές του δημοφιλούς talent show να μην πιστεύουν στα μάτια τους μια που οι ερμηνείες τους πραγματικά… συγκλονίζουν!

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ