Προσοχή!

Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία είναι αυτό που φαντάζεσαι.

 


Article featured image
Article featured image

Τη φωτογραφία ανήρτησε στο διαδίκτυο ένας συμπολίτης μας, αναφέροντας πως το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες Τετάρτη, στη 13.15, έξω από το σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης, στη Λευκωσία.

Ο πολίτης, μάλιστα, που έκανε το ποστ, μας προτρέπει να μην αφήνουμε ακάλυπτη τη τσάντα μέσα στο αυτοκίνητο, και πολύ καλά κάνει.

 

 

Να αναφέρουμε πως, από διάφορα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, μαθαίνουμε πως παθόντες-παραπονούμενοι είναι κι άλλοι συμπολίτες μας, κάνοντας μάλιστα αναφορά σε συγκεκριμένες περιοχές της Λευκωσίας όπως η Μακεδονίτισσα και η Δασούπολη και δη στα σχολεία των εν λόγω περιοχών, αλλά και στους Τρούλλους.



Σε επικοινωνία μας με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέα Αγγελίδη, ρωτήσαμε να μάθουμε κατά πόσο υπάρχει έξαρση του φαινομένου.

Ο ίδιος απάντησε αρνητικά, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν τόσες πολλές καταγγελίες και μηνύματα που να ενισχύουν μια τέτοια άποψη, αλλά παρόλα αυτά μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί γενικά, αλλά και ειδικά ένεκα γιορτών.

Επιπλέον, μας ενημέρωσε ότι πρόσφατα συνελήφθη 21χρονος στη Λεμεσό ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται σε 12 υποθέσεις, με βασική περιοχή του δράσης τη Μέσα Γειτονιά.



Οπότε, ως καταληκτικό σχόλιο θα λέγαμε πως καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από την πλευρά τη δική μας προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων! Και σε αυτή την περίπτωση η πρόληψη είναι πολύ σημαντική παράμετρος για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ