Το νέο καφεκοπτείο της Πάφου έβαλε το μπρίκι στη χόβολη!

Article featured image
Article featured image

Καφέ στη «Χόβολη» μάς κερνά το ολοκαίνουργιο ομώνυμο καφεκοπτείο της Πάφου, που λειτούργησε στη Λαϊκή Αγορά της πόλης. 

 

Σ' ένα κτίριο με ύφος άκρως παραδοσιακό, το οποίο έχει διατηρήσει τη ζεστασιά και το χρώμα του παρελθόντος, τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικά στην αυλή του, το νέο παραδοσιακό καφενείο ήρθε να δώσει έναν αέρα από αλλοτινές εποχές στις ανάγκες του παρόντος, με οικονομικές τιμές και ποιότητα.

Κάθισε σε ένα από τα τραπεζάκια του και απόλαυσε μερακλίδικο καφέ στη χόβολη, παραδοσιακό μαχαλεπί, τσίπουρο ή μπίρα με κρύα μεζεδάκια αλλά και τη διακόσμηση του χώρου που παραπέμπει σε χρόνια ανέμελα και διαφορετικά. Τότε που η παράδοση επέβαλε μια κυριακάτικη βόλτα με λιακάδα στα καφενεδάκια του κέντρου για φιλικές συναθροίσεις, κουβέντα και καφέ!

Σημείωσε μάλιστα ότι στο χώρο φιλοξενούνται και μουσικές βραδιές, όπως αυτή που διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή 1η Αυγούστου και οι διοργανωτές ανακοινώνουν ως ακολούθως: «Χαλαρά, με ποτό, ζωντανή μουσική και καλή παρέα στα ακούσματα έντεχνου, ελαφρολαϊκού και ελληινικού ροκ με τους Γιάννη Σοφόκλη, Αλέξανδρο Ζαχαριάδη και Παντελίτσα Σωκράτους. Η αυλαία ανοίγει στις 21.00»!

Επισκέψου λοιπόν το νέο παραδοσιακό καφενείο της Πάφου και αναπόλησε!

Πληρ. 96123412 & στη σελίδα τους στο Facebook.

 


TIME OUT CYPRUS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ