Παγωτό και γλυκό αλά αμερικάνικα

Article featured image
Article featured image

Περνώντας από την Λεωφ. Λυκαβητού στη Μακεδονίτιτσσα αποκλείεται να μην προσέξεις το Sweeten UP. Πρώτο, γιατί στιλιστικά δεν μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα, κυρίως λόγω της ριγέ τέντας αλλά και της old fashioned ταμπέλας που παραπέμπουν σε παλιά αμερικάνικη παγωταρία και δεύτερο, γιατί οι μυρωδιές από τις φρεσκοψημένες κρέπες και τους μυρωδάτους καφέδες κυριολεκτικά σου τρυπάνε τη μύτη!

 

Ένας παράδεισος γλυκών και αλμυρών απολαύσεων, που υφίσταται εδώ και 4 μήνες και ο οποίος προέκυψε από την ανάγκη του Κυριάκου και της Πόπης να προσφέρουν… αυτό που δύσκολα βρίσκεις στην πόλη. Ένα ωραίο στέκι με ωραίο παγωτό και ωραία γλυκά. Μεγάλη ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες και γενναιόδωρες ποσότητες.

 



 

Συγκεκριμένα, στον όμορφο χώρο του Sweeten UP μπορείς να απολαύσεις καφέ, συνοδεύοντάς τον με γλυκό, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά γευστικά εδέσματα που υπάρχουν στο μενού. Από παγωτά sundae, μέχρι σπιτικές κρέπες (ακόμα και σε μίνι μέγεθος), waffles, brownies, wraps, sandwiches, αλλά και 0% απολαύσεις! Επίσης, στο κατάστημα θα βρεις γλυκά, μαρμελάδες και μέλι σε βαζάκια.

 



Διαθέτει και delivery!

 

Λεωφόρος Λυκαβητού 52Α, Μακεδονίτισσα, πίσω από το Μακάριο Στάδιο. Πληροφορίες 96817483.

Δευτέρα 07.00-14.00 / Τρίτη-Σάββατο 07.00-22.00 / Κυριακή 14.00-22.30.

Facebook: Sweeten Up

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ