Θρίλερ στο αέρα: Εξαφανίστηκε αεροσκάφος με 239 επιβάτες (βίντεο)

Article featured image
Article featured image

Η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines έχασε επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της, τύπου Boeing Β777-200, στο οποίο επιβαίνουν 239 άνθρωποι. Οι ελπίδες λιγοστεύουν.

 

Από τους 239, οι 227 (συμπεριλαμβανομένων δύο βρεφών) είναι επιβάτες και οι υπόλοιποι 12 μέλη του πληρώματος. Το θρίλερ στον αέρα ξεκίνησε πάνω από τον εναέριο χώρο του Βιετνάμ όταν και χάθηκε η επαφή. Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το εν λόγω αεροπλάνο μεταφέρει επιβάτες 14 εθνικοτήτων.

Συγκεκριμένα, 153 -συμπεριλαμβανομένου ενός βρέφους- κατάγονται από την Κίνα, 38 από Μαλαισία, 12 από Ινδονησία, 7 από Αυστραλία, 4 -συμπεριλαμβανομένου ενός βρέφους- από τις ΗΠΑ, 3 από Γαλλία, 2 από Νέα Ζηλανδία, 2 από Ουκρανία, 2 από Καναδά, 1 από Ρωσία, 1 από Ιταλία, 1 από Ταϊβάν, 1 από Ολλανδία και 1 από Αυστρία. Οι αριθμοί αυτοί είναι βάσει της επίσημης λίστας που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αεροπορική εταιρία.

Όπως μεταδίδουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η Κίνα δεν έχει λάβει, για την ώρα, καμία αναφορά για συντριβή αεροσκάφους στα χωρικά της ύδατα. Κατά τα διεθνή ΜΜΕ, τα καύσιμα που είχε το αεροπλάνο από τη στιγμή που χάθηκε, αρκούσαν για 7,5 ώρες. Με δεδομένο πώς οι ώρες αυτές έχουν παρέλθει, οι ελπίδες λιγοστεύουν όλο και περισσότερο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ