Πως να εκτοξεύσεις την αυτονομία του iPhone

Article featured image
Article featured image

Εχουμε προσπαθήσει τα πάντα! Σβήνουμε εφαρμογές από το υπόβαθρο, μειώνουμε τη φωτεινότητα της οθόνης, κλείνουμε το facebook και τις υπηρεσίες τοποθεσίας…

Το iPhone μας όμως (οποιασδήποτε γενιάς) επιμένει! Θέλει φόρτιση κάθε βράδυ –αν είμαστε τυχεροί- ή απλά δεν βγάζει καν την ημέρα, αν κάνουμε έντονη χρήση.

Η επιλογή μία φορητής μπαταρίας/φορτιστή ή αντίστοιχης θήκης/μπαταρίας είναι η πιο σίγουρη λύση αλλά μας φορτώνει με άλλο ένα αντικείμενο στον τσάντα μας και έξτρα έγνοιες για φόρτιση κλπ.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί υπάρχει λύση και αυτή περιλαμβάνεται σε κάθε iphone! Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να επιμηκύνετε τη ζωή της μπαταρίας του iPhone σας είναι να πάτε στις ρυθμίσεις, ακολούθως στην προσβασιμότητα και να επιλέξετε «κλίμακα του γκρι».

Το τηλέφωνό σας θα γίνει άμεσα μονόχρωμο και η μπαταρία του θα κρατήσει για πολύ περισσότερο! Η επιλογή αυτή μπορεί να αυτοματοποιηθεί μέσω της προσωποποίησης τριπλού κλικ στο κουμπί αφετηρίας ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνετε στις ρυθμίσεις κάθε φορά.

Αν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κυρίως για κλήσεις και email και δεν βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο συνεχώς, η διατήρηση της κλίμακας του γκρι θα σας δώσει σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία. Βέβαια και βίντεο ή φωτογραφίες να βγάζετε, τα αρχεία σας θα είναι έγχρωμα έστω και αν τα βλέπετε ασπρόμαυρα κατά τη λήψη.


Πηγή: Thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ