Τα παγκάκια και οι κάλαθοι στη Μαρίνα Λεμεσού

Article featured image
Article featured image

Η απουσία στοιχείων που προσθέτουν στο δημόσιο χαρακτήρα του έργου, όπως είναι τα παγκάκια και οι κοινόχρηστοι κάλαθοι, αποτελεί ένα από τα συχνότερα αρνητικά σχόλια που ακούγονται τους τελευταίους μήνες στη Λεμεσό για την επιβλητική νέα Μαρίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «24» από τον Δήμο Λεμεσού, «ο χώρος της Μαρίνας είναι ιδιωτικός και ο Δήμος δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης μέσα σε αυτό».

«Η εικόνα της μαρίνας πρέπει να συνάδει με τον χαρακτήρα του όλου έργου και να μη δίνει την εντύπωση ενός δημόσιου πάρκου, το οποίο είναι γεμάτο καλάθους και παγκάκια. Δεν θέλουμε η Μαρίνα Λεμεσού, ένα σύγχρονο έργο, να καταλήξει να έχει την εικόνα που έχει για παράδειγμα ο Μόλος, που είναι γεμάτος παγκάκια» ανέφερε στη «24» πηγή από την εταιρεία που διαχειρίζεται τη Μαρίνα.

«Στον χώρο της μαρίνας υπάρχουν διάφορες καφετέριες, εστιατόρια και μπαράκια στα οποία μπορεί κάποιος να καθίσει χωρίς να πληρώσει. Οι συγκεκριμένες καφετέριες είναι self service και δεν είναι υποχρεωμένος ο οποιοσδήποτε να παραγγείλει κάτι. Μπορεί απλά να καθίσει στον χώρο» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Σε ό, τι αφορά αντιδράσεις για μη ικανοποιητικό αριθμό κοινόχρηστων καλάθων, η εταιρεία σημειώνει πως «εάν νιώσουμε ότι χρειάζεται να τοποθετήσουμε επιπλέον καλάθους, τότε θα το πράξουμε».

Τέλος, σχετικά με τα τέλη στον χώρο στάθμευσης της Μαρίνας, η πηγή της εταιρείας ανέφερε πως τα πρώτα 30 λεπτά είναι δωρεάν για τον κόσμο, ενώ μετά το πρώτο μισάωρο τα τέλη είναι ίδια με αυτά στους δημόσιους χώρους στάθμευσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ