Οι τζιχαντιστές πουλούν χιλιάδες γυναίκες ως σκλάβες

Article featured image
Article featured image

Στο όνομα του Αλλάχ, άνδρες εκτελούνται εν ψυχρώ, χιλιάδες παιδιά αγνοούνται και χιλιάδες γυναίκες πωλούνται ως σκλάβες στους Ισλαμιστές.

 

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, οι τζιχαντιστές δεν πουλούν μόνο πετρέλαιο στην μαύρη αγορά, αλλά εξασφαλίζουν σημαντικά έσοδα και από την πώληση γυναικών σε άλλους Ισλαμιστές.

Χιλιάδες Ιρακινές γυναίκες αλλά και παιδιά αγνοούνται εδώ και μήνες. Όπως γράφει το περιοδικό, έχουν απαχθεί από τις αρχές Αυγούστου από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και θεωρούνται ως λάφυρα πολέμου.

Αν και είναι άγνωστος ο ακριβής αριθμός των απαχθέντων, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνουν λόγο για 2.500 μέχρι 7.000 γυναικόπαιδα.

Όπως γράφει το Spiegel, οι γυναίκες πωλούνται σε υπαίθριες αγορές ωσάν να είναι αντικείμενα. Πολλές φορές πωλούνται με τα παιδιά τους και ως σύγχρονοι δούλοι οφείλουν να καθαρίζουν, να πλένουν και να κάνουν άλλες σπιτικές εργασίες, ενώ βιάζονται και τυγχάνουν κακομεταχείρισης από τους αφέντες τους αλλά και φίλους τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ