Ποιος μπορεί να αποδράσει από «Το Κλουβί με τις Τρελές» [πρεμιέρα στο Θέατρο Ένα]

Article featured image
Article featured image

Η ξεκαρδιστική κωμωδία του Jean Poiret, «Το κλουβί με τις τρελές» θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ένα και αυτή η παράσταση δεν χάνεται με τίποτα.

Η ζωή δύο γκέι χορευτών στο καμπαρέ ανατρέπεται όταν ο  γιος του ενός, ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί την κόρη του αντιγκέι και συντηρητικού γερουσιαστή. Τα προβλήματα και οι απανωτές κωμικές καταστάσεις  αρχίζουν, όταν οι γονείς της μέλλουσας γυναίκας καταφθάνουν να γνωρίσουν τα πεθερικά τους. Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών έχει επί σκηνής διάφορες απολαυστικές και απόλυτα ξεκαρδιστικές στιγμές από την καθημερινότητά τους, καθώς το κωμικό και το τραγικό συνθέτουν ένα έργο γεμάτο χρώμα, λάμψη, χορό, φρου φρου, φτερά και πολύ, πολύ, πολύ γέλιο....!

Το έργο έχει ξανανεβεί στη σκηνή του θεάτρου Ένα το 1999 σημειώνοντάς μεγάλη επιτυχία.

Τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου ανέλαβε ο Αντρέας Χριστοδουλίδης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελεάνα Περήφανου, Σκηνικά/ Κοστούμια: Νιόβη Κωνσταντινίδου, Σχεδιασμός φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης, Χειρισμός φωτισμού/ήχου: Τζόζεφ Χριστοδουλίδης, Χορογραφίες: Γιώργος Δημόπουλος.

Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι: Έρικα Μπεγέτη, Μανώλης Μιχαηλίδης, Σωτήρης Μεστάνας, Παντελής Άντωνας, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Γιώργος Τζωρτζής, Πέννυ Φοινίρη, Διομήδης Κουφτερός, Γιώργος Δημόπουλος, Σωτήρης Σωτηρίου.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στην Κύρια Σκηνή του Θεάτρου Ένα. Τακτικές παραστάσεις: κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20.30. ληρ. 22348203.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ