Σεξομολογήσεις #651: Η εμπειρία μου ως συνοδού πολυτελείας στην Κύπρο

Τις πρώτες φορές έπεσε σε καλές περιπτώσεις, «ίσως γιατί οι πελάτες ήταν από το εξωτερικό», όπως λέει η ίδια. Ωστόσο, τις επόμενες φορές που είχε να κάνει με Κύπριους -και μάλιστα με κάποιους πολύ γνωστούς «κυρίους»- τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. «Έρχονταν από το εξωτερικό δισεκατομμυριούχοι και μου συμπεριφέρονταν άψογα και οι δικοί μας εδώ σαν να είμαι κτήμα τους», αναφέρει καταληκτικά.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy



Tipster μου, σε χαιρετώ. Σου γράφω γιατί θέλω να μιλήσω για τη σύντομη εμπειρία που είχα ως συνοδός πολυτελείας, η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Στη δουλειά με έβαλε μία φίλη μου, όταν συζητούσαμε πως χρειάζομαι γρήγορα και καλά λεφτά για κάποιες ανάγκες που είχαν προκύψει τότε, και δεν έβγαινα με τον μισθό μου. Τότε ήταν που μου αποκάλυψε πως η ίδια δούλευε ως συνοδός πολυτελείας και εξυπηρετούσε συνήθως επιφανείς κυρίους της κυπριακής κοινωνίας είτε για σεξ είτε απλώς για να εμφανιστεί δίπλα τους σε κάποιες σημαντικές εκδηλώσεις. Τα λεφτά ήταν πολύ καλά για τις ώρες δουλειάς και της είπα να με μπάσει κι εμένα στο κόλπο, αλλά μόνο στο κομμάτι της συντροφιάς. Δεν με ενδιέφερε να κάνω σεξ με αγνώστους επί πληρωμή. Τις πρώτες δύο φορές η αλήθεια είναι πως έπεσα σε καλές περιπτώσεις. Ίσως γιατί οι πελάτες ήταν από το εξωτερικό και ζουν εδώ. Στις επόμενες φορές όμως, που είχα να κάνω με Κύπριους -και μάλιστα κάποιοι πολύ γνωστοί-, τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Απαίσια συμπεριφορά, λες και ήμουν το σκουπίδι τους. Με το που έκλειναν οι κάμερες και τα φώτα μού μιλούσαν και με κοιτούσαν ως το τελευταίο απόβρασμα της κοινωνίας. Άσε που κάποιοι από αυτούς θεώρησαν ότι επειδή πληρώνουν θα μπορούσαν να μου κάνουν ό,τι θέλουν ή να τους κάνω ό,τι μου ζητήσουν. Και ξέρεις, δεν ήταν ένας και δύο, αλλά σχεδόν όλοι. Ένα κόμπλεξ, μια ανασφάλεια και μια υπεροψία πως επειδή έχουν λεφτά και δύναμη μπορούν να με χειρίζονται ως ένα παιχνίδι τους. Όταν κατάλαβα πως έτσι θα πηγαίνει η φάση το σταμάτησα. Άλλωστε είχα μαζέψει τα χρήματα που ήθελα, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω να τους ανέχομαι. Ήθελα απλώς να το καταθέσω ως εμπειρία γιατί ακόμα και εδώ φαίνεται πόσο κομπλεξικοί είμαστεν οι Κυπραίοι ως λαός. Έρχονταν από το εξωτερικό δισεκατομμυριούχοι και μου συμπεριφέρονταν άψογα, και οι δικοί μας εδώ σαν να είμαι κτήμα τους.



Αγαπημένη μου, ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας. Δεν ξέρω κατά πόσο τα βιώματα που είχες είναι αντιπροσωπευτικά της συμπεριφοράς των Κύπριων ανδρών, αλλά σίγουρα αποτελούν δείγμα του αρχοντοχωριατισμού που μας διακατέχει ως λαoύ. Υποτιμούμε όσους δεν θεωρούμε ίσους με εμάς και συμπεριφερόμαστε απαίσια σε εργαζόμενους που δουλεύουν για να ζήσουν, για να νιώσουμε εμείς δυνατοί και ισχυροί. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας, σίγουρα όμως αποτελεί μεγάλο ποσοστό.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ