Το StinJee αρχίζει από την Κύπρο [app με προσφορές σε φαγητό και ποτό]

Article featured image
Article featured image

Το StinJee είναι μια νέα εφαρμογή για το κινητό, που μας βοηθά να φάτε ή/και να πιούμε σε κοντινά σε μας σημεία, προτείνοντάς μας τα μαγαζιά με τις πιο χαμηλές τιμές και πολλές προσφορές.

 

Πρόκειται για μια συναρπαστική εφαρμογή η οποία επιτρέπει στον καθένα από εμάς να βρει μέσα σε λίγα μόνο λεπτά όλες τις προσφορές για φαγητό και ποτό, σε κοντινά αλλά και σε μακρινά σημεία από την τοποθεσία που βρισκόμαστε.

Ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα βοηθήσει την εφαρμογή να έχει μια επιτυχημένη πορεία είναι η απλότητα στη λειτουργίας της, αφού μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν από μικρά παιδία μέχρι και ηλικιωμένοι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας και θα εμφανιστούν αμέσως όλες οι διαθέσιμες προσφορές για φαγητό και ποτό.

Μπορείτε να κάνετε και zoom in ή zoom out έτσι ώστε να βρείτε περισσότερες προσφορές, ακόμα πιο μακριά από εκεί που βρίσκεστε.

Ο εφευρέτης του StinJee, Νικόλας Καϊρίνος, ο οποίος είναι Chief Architect στη BrilliSoft, την εταιρία που σχεδίασε και δημιούργησε το app και η οποία έχει ως βάση το Scottsdale, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, εμφανίζεται πολύ σίγουρος για το προϊόν τους και συγκεκριμένα λέει πως «επιλέξαμε την Κύπρο για να ξεκινήσει η λειτουργία του StinJee, αρχικά γιατί είμαι υπερήφανος που είναι κάτι κυπριακό, αλλά και γιατί η Κύπρος έχει ένα κοσμοπολίτικο αστικό πληθυσμό και έτσι το StinJee θα δείξει πραγματικά την χρησιμότητα του πολύ γρήγορα και εύκολα».

 

Web: www.stinjee.com

Facebook: www.facebook.com/StinJee

e-mail: support@stinjee.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ