Τερατoκουτάκια εν δράσει [The Boxtrolls]

Article featured image
Article featured image

Άλλη μια παιδική ταινία κάνει την εμφάνισή της στις κινηματογραφικές αίθουσες, με σκοπό να διασκεδάσει και να ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους, με το χιούμορ και τους αφελείς χαρακτήρες της! Αντίστοιχα καλά όμως θα περάσουν και οι γονείς παρακολουθώντας αυτήν την ταινία!

Τα Boxtrolls είναι τερατάκια που ζουν κάτω από τους δρόμους της Cheesebridge και τα βράδια μπαίνουν από τους υπονόμους στα σπίτια για να κλέψουν παιδάκια και… τυρί. Τουλάχιστον, σύμφωνα με το θρύλο, αυτό πιστεύουν οι ντόπιοι.

Στην πραγματικότητα, τα Boxtrolls είναι αξιαγάπητα και μαζί όλα μεγαλώνουν ένα ανθρώπινο ορφανό αγοράκι, με το όνομα Εγκς.

Όταν ένας τρομερός εξολοθρευτής τα βάζει σε στόχο, ο Εγκς αναγκάζεται να ανέβει στους απάνω δρόμους και με σύμμαχο ένα δραστήριο κοριτσάκι, προσπαθεί να σώσει όχι μονάχα τα Boxtrolls, αλλά και την ψυχή της Cheesebridge.

Ένα από τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν πολλές αντίστοιχες ταινίες του είδους, είναι η ικανότητα τους να μπορούν να ψυχαγωγούν εξίσου μικρές και μεγάλες ηλικίες, χωρίς να κάνουν τους γονείς να βαρεθούν, κάνοντας τους γονείς να περνούν το ίδιο ευχάριστα ή ακόμα καλύτερα από τους λιλιπούτειους που συνοδεύουν.

Μάθε τις αίθουσες και τις ώρες προβολής στο Τime Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ