Βγαίνουμε στο State [για φαγητό, ποτό & διασκέδαση]

Article featured image
Article featured image

Το State είναι το νέο restaurant-lounge bar στη Λευκωσία, που ήρθε για να βγάλει τους Λευκωσιάτες -και όχι μόνο- εκτός, πρωταγωνιστώντας στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας!

Πρόκειται για το νέο μέλος της Occhio Hospitality Group, όμιλος ο οποίος διανύει ήδη μία πενταετία ζωής, και ο οποίος μεγαλώνει και εξελίσσεται... με τη δημιουργία του νέου STATE.

Η νέα άφιξη της Λευκωσίας λοιπόν, υπόσχεται να δημιουργήσει ξεχωριστές αναμνήσεις σε κάθε ένα από τους επισκέπτες της. Εξάλλου, η αγάπη για το φαγητό, το ποτό, και την καλή μουσική (που ναι μεν είναι μια απλή αλλά ταυτόχρονα και πολύπλοκη εξίσωση) για τους ίδιους τους δημιουργούς του State αποτελεί την έννοια της διασκέδασης.

Έχοντας αυτά στο μυαλό, δημιούργησαν έναν άκρως ενδιαφέροντα χώρο -και πολύ όμορφο συνάμα-, όπου θα πας καθημερινά (εκτός Δευτέρας) για να απολαύσεις πιάτα από ένα μενού που περιλαμβάνει επιλογές για όλους, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα γεύσεων, από υπέροχα βοδινά φιλέτα σε χορτοφαγικά πιάτα, φρεσκορολαρισμένο sushi σε ολόφρεσκα ψαρικά, καθώς και σπιτικές πάστες από Ιταλό σεφ!

Το φαγητό σου φυσικά θα συνοδεύσεις με ένα από τα πολλά κρασιά που υπάρχουν στο εξοπλισμένο με αρκετές ετικέτες από Κύπρο, Ελλάδα, αλλά και από μεγαλύτερες χώρες οινοποιίας, κελάρι του, ενώ σαν καθίσεις στο bar, οι bartenders του State θα ικανοποιήσουν κάθε σου επιθυμία σερβίροντάς σου από ένα απλό ποτό μέχρι και signature cocktails, όλα φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία!

Τέλος όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν, χωρίς τη συνοδεία όμορφων ακουσμάτων από έμπειρους και ψαγμένους DJs.

Το STATE λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 18:00 έως τις 02:00, και Παρασκευή-Σάββατο από τις 18:00 μέχρι τις 02:30. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλέφωνο 22255111.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ