«Βρώμικες» ανδρικές σκέψεις στο σεξ

Article featured image
Article featured image

Οι περισσότεροι άντρες δεν φημίζονται για την πολυλογία τους. Και ξέρουν τι κάνουν, γιατί με τον τρόπο αυτό αποφεύγουν τη γυναικεία γκρίνια, τα μουρμουρητό και το πολύ κλάμα. Μη μπερδεύεσαι όμως.

Το ότι δεν μιλάει δεν σημαίνει ότι δεν έχει κι αυτός τα παράπονά του ή ότι θεωρεί πως είσαι η νούμερα ένα γκόμενα που πέρασε ποτέ απ’ τη ζωή του.

Σταμάτα να πιστεύεις πως τα κάνεις όλα σωστά και μπες λίγο στο μυαλό του για να καταλάβεις τι μπορείς να κάνεις για να τον κάνεις να νιώσει πως το σεξ μαζί σου είναι ανεπανάληπτο.

Έχεις παχύνει

Ναι, το σκέφτεται. Ναι, παρατηρεί ότι κάτι έχει αλλάξει επάνω σου. Σε αγγίζει, σε πιάνει, χαίρεται κάθε εκατοστό του κορμιού σου και είναι λογικό να καταλαβαίνει ότι το έχεις ρίξει στο φαγητό. Ή μέση και τα οπίσθιά σου βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα άκρα του και το οπτικό του πεδίο, συνεπώς είναι πολύ λογικό να παρατηρεί τα κιλά που έβαλες. Μπορεί να του αρέσουν καθώς σε κάνουν να μοιάζεις πιο χυμώδης, μπορεί όμως και τα πιασίματα αυτά να είναι υπερβολικά για το κορμί σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν θα στο πει.

Οι γκριμάτσες σου δεν περνούν στο… ντούκου

Σε παρατηρεί από πάνω μέχρι κάτω και εστιάζει στο πρόσωπό σου περισσότερο από ό,τι έχεις τολμήσει ποτέ να φανταστείς. Θαυμάζει το σώμα σου, το κοιτάει και το πιάνει καθόλη τη διάρκεια, όμως αυτό που μπορεί να τον τρελάνει ή να τον ξενερώσει πλήρως είναι το πρόσωπό σου. Οι εκφράσεις που παίρνεις όταν κάτι που σου κάνει σ’ αρέσει πολύ, όταν πονάς ή όταν προσπαθείς να το παίξεις boss στο σεξ μαζί του, είναι το άλφα και το ωμέγα για την απόδοσή του. Μπορεί να τον ανάψεις, να τον συγκινήσεις ή (δυστυχώς για σένα) να τον ξενερώσεις.

Τι (δεν) φοράει γαμώτο;

Θα εστιάσουμε στο τι ΔΕΝ φοράς. Και αυτό που δεν φοράς είναι τα καυτά, πολλά υποσχόμενα εσώρουχα που φορούσες τον πρώτο καιρό που ήσουν μαζί του. Πρώτα τον καλόμαθες και τώρα βαριέσαι να οργανωθείς σωστά και τον έχεις αφήσει με την περιέργεια «που πήγαν τελοσπάντων εκείνα τα εσώρουχα, εκείνες οι ζαρτιέρες κι αυτός ο κορσές»; Το να εμφανίζεσαι με τα εσώρουχα που αγόρασες για να κυκλοφορείς μέσα στον σπίτι, καταλαβαίνουμε ότι είναι τα αγαπημένα σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι τρομερά άνετα, μάντεψε όμως σε ποιον δεν αρέσουν. Σε εκείνον. Συμμορφώσου.

Θέλω κι άλλο

Προφανώς και θέλει κι άλλο. Και ξέρεις πολύ καλά σε τι αναφερόμαστε. Μπορεί να χάρηκε την ενασχόληση σου με τον μικρό του (τρόπος του λέγειν) φίλο κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, αλλά αν νομίζεις ότι του είναι αρκετό πλανάσαι πλάνην οικτρά. Το θέλει συνέχεια, πριν, κατά τη διάρκεια, ακόμα και μετά την κορύφωση. Σταμάτα να «ξεπετάς» την αγαπημένη του στιγμή και δώσε σημασία στα βασικά. Μην περιμένεις να στο ζητήσει.

Πίσω πόρτα

Εντάξει, μην λέμε τα ίδια. Το πρωκτικό σεξ είναι η νούμερο ένα ανδρική φαντασίωση. Το έχει συζητήσει μαζί σου, σου έχει δώσει να καταλάβεις πόσο πολύ το θέλει και ακόμα κι αν εσύ έχεις δηλώσει αρνητική σε αυτού του είδους την διείσδυση, μην περιμένεις να σταματήσει να το σκέφτεται. Του αρέσει, το θέλει, το σκέφτεται και πάντα θα ελπίζει ότι θα ενδώσεις. Μπορεί να μην το λέει, ωστόσο από εδώ και πέρα θα ξέρεις τι σκέφτεται όταν χαζεύει την πίσω όψη σου.


Πηγή: koolnews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ