Γιατί οι εικοσάρηδες προτιμούν τις σαραντάρες

Article featured image
Article featured image

Όχι, δεν πρόκειται για έναν ακόμα αστικό μύθο. Οι άντρες στα 20 τρελαίνονται και μόνο στην ιδέα να κάνουν σεξ με μια σαραντάρα και θα έκαναν τα πάντα για να το πετύχουν.

Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι η γειτόνισσα, οικογενειακή φίλη ή η μητέρα του κολλητού τους, αρκεί να χαρούν το περίφημο «σεξ με την Milf».

Νεαρά κορίτσια, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τη σκληρή αλήθεια.

Η σαραντάρα έχει άλλη χάρη για έναν νέο άντρα.

Είναι ώριμη, ξέρει τι θέλει, ξέρει τι κάνει και –κυρίως- ξέρει πώς να το κάνει.

Θα πήγαινε μαζί της με την πρώτη ευκαιρία και θα του έδινε να καταλάβει. Γιατί όμως το σεξ με σαραντάρα θεωρείται η νούμερο ένα φαντασίωση για έναν άντρα στα εικοσικάτι;

Η φαντασίωση της καθηγήτριας

Όλοι το ζήσαμε. Εάν κι εσύ δεν ήσουν από τους άτυχους που οι καθηγήτριές τους έρχονταν στο σχολείο με αμπέχονο, ταγάρι, τετράγωνο μαύρο γυαλί και τρίχα στο μουστάκι, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις αφιερώσει κάποιες… διδακτικές ώρες στο μπάνιο σου για την κυρία Τάδε. Αυτή η κυρία Τάδε είναι η μοναδική που θα ήθελες να σε «ελέγξει», να σε «μαλώσει», να σε «τιμωρήσει» που δεν ξέρεις το… μάθημά σου και τελικά να σε διδάξει όλα τα μυστικά που θα σε κάνουν τον καλύτερο… μαθητή και έναν καλό πολίτη στην άδικη τούτη «κενωνία».

Οικονομία

Όλοι περνάμε δύσκολες εποχές. Είμαστε σίγουροι πως περνάς κι εσύ. Σίγουρα έχεις σκεφτεί «Δεν έχω λεφτά για γκόμενα». Κι έχεις δίκιο. Οι κοπέλες της ηλικίας σου είναι κοστοβόρες. Θα βγείτε, θα πρέπει να κεράσεις ποτό ή ποτά (κάτι που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αν θες να λέγεσαι σωστός άντρας), φαγητό, σινεμά, βενζίνες και πάει λέγοντας. Αν συγκεντρώσουμε την λίστα με τα έξοδα, θα δούμε πως ξεπερνά και τον οικογενειακό προϋπολογισμό σου. Για την σαραντάρα όμως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά.

Η Milf που θα καταφέρεις να βγάλεις έξω δεν περιμένει από σένα κεράσματα και κάθε άλλου είδους συμπεριφορά gentleman. Σαφώς και πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα, αλλά η γυναίκα που έχεις απέναντί σου δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτά καθώς ούτε η ίδια δεν έχει σκοπό να τα κρατήσει. Σε θέλει για το κορμί σου, την ομορφιά σου και το καλό κρεβάτι που πιστεύει ότι κάνεις. Είσαι για εκείνη ένα απλό και μικρό ελιξίριο νεότητας και τίποτα παραπάνω.

Δε θέλει δέσμευση

Τα χιλιόμετρά της τα έχει κάνει. Και ξέρεις τι εννοούμε. Έχει γνωρίσει πολλούς, καλούς (ή και κακούς) άντρες και μαζί τους έχει ζήσει πολλές εμπειρίες. Η ηλικία της άλλωστε της το έχει επιτρέψει. Οπότε καλό είναι κι εσύ να γνωρίζεις πως μία γυναίκα σαν αυτή θέλει από σένα να της χαρίσεις στιγμές μοναδικές, στιγμές αισθησιακές, στιγμές που θα την  αποθεώσουν σαν γυναίκα. Δεν θέλει να δεσμευτεί μαζί σου, σε θέλει στο κρεβάτι και όχι στην ζωή της. Είναι αυτό που λένε εκεί έξω «θέλει να περάσετε καλά».

Τα κάνει όλα

Δεν θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί, αλλά όπως σου είπαμε έχει ζήσει αρκετές εμπειρίες. Έχει αποφασίσει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχει ταμπού. Οπότε όπως καταλαβαίνεις στο κρεβάτι είναι πολύ πιο απελευθερωμένη από τις συνομήλικες σου οι οποίες γνωρίζοντας πως έχουν όλη την ζωή μπροστά τους δεν διστάζουν να σου πουν απανωτά όχι στις δικές σου φαντασιώσεις.

Επειδή όμως οι δικές σου φαντασιώσεις ωχριούν μπροστά στις επιθυμίες της, ετοιμάσου να γνωρίσεις νέους κόσμους. Κάπου εκεί έξω, κάποια στιγμή κάποιος θα σου έχει πει την λαϊκή φράση «θα σε βάλει κάτω και θα σου αλλάξει τα πετρέλαια». Ναι, η σαραντάρα θα στο κάνει αυτό.


Πηγή: koolnews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ