«Ο Μικρός Νικόλας» (άργησε αλλά) επέστρεψε!

Article featured image
Article featured image

Ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη πέντε χρόνια μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του «Le Petit Nicolas», το 2009.

«Το Le Vacances du Petit Nicolas» μας διηγείται τις ευφάνταστες περιπέτειες του μικρού, σκανδαλιάρη ήρωα, σε σκηνοθεσία του Laurent Tirard -που ανέλαβε και την πρώτη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη- και υπόσχεται να μας χαρίσει μια σπαρταριστή, συγκινητική, οικογενειακή ταινία, που μεταφέρει ιδανικά το κλίμα των εικονογραφήσεων των Goscinny και Sempé.

Στην καινούργια ταινία, η σχολική χρονιά τελείωσε και οι διακοπές αρχίζουν. Ο Μικρός Νικόλας καταφθάνει σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με τους γονείς και τη γιαγιά του και φροντίζει να κάνει γρήγορα καινούργιους φίλους. Ανάμεσα τους ο ευρηματικός Μπλεζ, που δεν κάνει ακριβώς διακοπές καθώς μένει όλο το χρόνο στην περιοχή.

Ο Φρικτιέ, από την άλλη, τρώει τα πάντα, συνεχώς και αδιακρίτως. Ο Μικρός Νικόλας θα συναντήσει ακόμα τον Τζότζο, που μιλά ακαταλαβίστικα γιατί είναι Άγγλος, καθώς και τον κλαψιάρη Κρεπέν. Υπάρχει και ο Κομ, που είναι ενοχλητικά ισχυρογνώμων.

Τέλος, ο μικρός μας ήρωας γνωρίζει την Ιζαμπέλ, που δεν τον χάνει στιγμή από τα γουρλωμένα της μάτια.

Μάθε τις αίθουσες και τις ώρες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ