Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική

Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο της Καμπάνιας για την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, η Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία Κύπρου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου.

Το παρόν τους στην εκδήλωση θα δώσουν προσωπικότητες της Κύπρου που στηρίζουν την καμπάνια, για να ενισχύσουν ηθικά τα άτομα που πάσχουν από Ψωρίαση, αλλά και για να βγάλουν μαζί σας αναμνηστικές φωτογραφίες στο Photobooth.

«Στόχοι μας στη Κύπρο για την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης είναι η ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, η διάδοση του μηνύματος ότι η ασθένεια ΔΕΝ είναι μεταδοτική και η αποδοχή  των ασθενών από το κοινωνικό σύνολο» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σε χθεσινή διάσκεψη τύπου, μέλη της Εταιρείας μίλησαν για τη ψωρίαση, τις θεραπείες αλλά και τις επιδράσεις που έχει η ασθένεια στους ασθενείς, σε οικονομικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο και ασθενείς που πάσχουν από ψωρίαση κατέθεσαν τα βιώματά τους και την δυσκολία που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, εξαιτίας της ασθένειας και της έλλειψης ενημέρωσης του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Cubix Mind Events ή 70004464


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ