Ολοκληρώνεται σήμερα το πρώτο παγκύπριο πρωτάθλημα SUP

Article featured image
Article featured image

Μετά από δύο συναρπαστικούς αγώνες σε Λάρνακα και Λεμεσό, στους οποίους συμμετείχαν 51 συνολικά αθλητές, το πρώτο παγκύπριο πρωτάθλημα SUP ολοκληρώνεται σήμερα στο «The Spot», στην παραλία Σοφτάδες, στο Κίτι.

Στους άνδρες, φαβορί στην κατηγορία 4χλμ με σκάφος 14” παραμένει ο Χρίστος Σκαρπάρης ενώ στην κατηγορία 4 χλμ με σκάφος 12,6”, Σέργιος Σεργίου και Κώστας Συμεονίδης θα παλέψουν «σαν σύγχρονοι Οδυσσέες», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για το ποιος θα περάσει πρώτος την γραμμή τερματισμού στην ακτή.

Στις γυναίκες στη κατηγορία 4 χλμ με σκάφος 12,6”, «κουπί με κουπί» αναμένεται να πιαστούν η Maria Walenber, η Ελευθερία Χρυσοστόμου και η Κοραλία Στεργίδη ενώ στους παίδες, Λουκάς Βασιλείου και Κωνσταντίνος Δημητρίου διαγωνίζονται, όχι μόνο για τη πρώτη θέση αλλά και τη συμμετοχή στο μεγάλο ελληνικό τελικό του 4ου Hellenic SUP CUP 2014, τον Διάπλου του ιστορικού Ισθμού της Κορίνθου, στις 19 Οκτωβρίου 2014/

Ο διοργανωτής του Cyprus SUP Cup 2014, το Kitemed Kitesurfing / SUP School, έχει φροντίσει ώστε το πρώτο πρωτάθλημα SUP και η σεζόν να κλείσει με το καλύτερο τρόπο, για αθλητές και θεατές.

Η μέρα θα ξεκινήσει με ανοικτό SUP Yoga Class από την instructor Έλενα Κωνσταντινίδου.

Στη συνέχεια τo κουπί θα πάρουν οι αθλητές για το τρίτο και τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ενώ αμέσως μετά θα διοργανωθεί «Sprint Race» με δικαίωμα συμμετοχής για όλους.

Μετά την ανακήρυξη των νικητών, οι Αντώνης Ζωνιάς και Demi Consta θα βρεθουν στα decks του «The Spot», για ένα closing party μέχρι τελικής πτώσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ