«Πιτσιρικάς, ήμουν ζιγκολό, έκλεβα μέχρι και πτώματα» [τα λέει ο Ντεπαρντιέ στην αυτοβιογραφία του]

Article featured image
Article featured image

Σοκαριστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για τη ζωή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ μέσα από την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Και κάπως έτσι συνέβη».



Ο ηθοποιός αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στην απόρριψη που βίωσε από τον πατέρα του, στις οικονομικές δυσκολίες και στις κλεψιές που έκανε για να επιβιώσει. Γεγονός που τον οδήγησε στη φυλακή όταν ήταν μόλις 16 χρόνων, καθώς είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο.


Ήταν «παρών» στον Μάη του ‘68, όχι για να διαδηλώσει αλλά για να κλέψει πορτοφόλια και ρολόγια από τους φοιτητές που διαδήλωσαν.


Δεν διστάζει δε να αποκαλύψει ότι σε ηλικία 10 ετών (και μοιάζοντας με 15) κατάλαβε πως οι άνδρες ελκύονταν από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να του ζητάνε σεξ και εκείνος χρήματα ως αντάλλαγμα. Ή ακόμη να αποκαλύψει ότι βοήθησε κάποτε έναν άνδρα να ξεθάψει δυο πτώματα για να κλέψουν τα παπούτσια και τα κοσμήματα των νεκρών. Όπως δε σημειώνει, ήταν παρών στον Μάη του ‘68, όχι για να διαδηλώσει αλλά για να κλέψει πορτοφόλια και ρολόγια από τους φοιτητές που διαδήλωσαν.

Ο Ντεπαρντιέ ομολογεί επίσης ότι δεν μπόρεσε ποτέ να πει στα παιδιά του «σ’ αγαπώ», ρίχνοντας το φταίξιμο στο δικό του πατέρα, Ντεντέ, λόγω των άσχημων παιδικών χρόνων που πέρασε. «Ξέρω πώς να λέω τα λόγια των άλλων, αλλά όταν πρόκειται για τα δικά μου, εγώ είμαι ο γιος του Ντεντέ», γράφει.

Πάντως, τώρα φαίνεται να έχει βρει μια αδελφή ψυχή στο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν: «Συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2008 και αμέσως δέσαμε, επειδή είχαμε πολλά κοινά. Νομίζω ότι αναγνώρισε σε μένα την χούλιγκαν πλευρά μου. Όπως σε εμένα, έτσι και σε εκείνον, κανένας δεν θα στοιχημάτιζε ούτε δεκάρα πάνω μας, όταν ήμασταν σε ηλικία 15 ετών. Μιλάμε συχνά με τον Πούτιν. Μιλάω, κάποιος τα μεταφράζει στα Ρώσικα και τα στέλνει στον Βλαντιμίρ. Του στέλνω γράμματα που μιλάνε για τα πάντα. Τον διασκεδάζουν και μου απαντάει», σημειώνει.

 

Φωτογραφία: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε ρόλο Sex Μaniac στο «Welcome to New York» του Έιμπελ Φεράρα


Πηγή: lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ