Ήρθε το Google του πορνό!

Article featured image
Article featured image

Είναι κοινό μυστικό ότι μερικές από τις πιο συχνές αναζητήσεις στο Google αφορούν στο πορνό. Για την ακρίβεια, το 37% των σελίδων που υπάρχουν online περιέχουν πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ το 30% του συνολικού bandwidth χρησιμοποιείται για video με πορνό.

 

Όταν όμως χρησιμοποιείς διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να προκύψουν cookies ή ακατάλληλες για τη δουλειά συνέπειες.


Η απάντηση στο «πρόβλημα» λέγεται Boodigo και είναι μια μηχανή αναζήτησης ειδικά για πορνό!


Το «Google του πορνό» σου επιτρέπει να περιηγηθείς μεταξύ χιλιάδων σελίδων πορνογραφικού περιεχομένου -νόμιμων και με άδεια. Να πούμε, βέβαια, ότι η αναφορά του Google δεν ήταν τυχαία, καθώς το Boodigo το δημιούργησαν πρώην εργαζόμενοι του Google.

Η νέα μηχανή αναζήτησης σου επιτρέπει να ψάξεις υλικό στο διαδίκτυο, αλλά και μεταξύ των Tumblrs.

«Ο αλγόριθμος αναζήτησης του Boodigo έχει σχεδιαστεί για να βρίσκει sites μόνο για ενηλίκους και να δίνει το πιο κατάλληλο αποτέλεσμα σχετικά με αυτό που αναζητά ο χρήστης», λέει ο Colin Rowntree, ένας από τους ιδρυτές του site. Με άλλα λόγια, εκεί δεν θα βρεις για παράδειγμα άρθρα του Cosmopolitan αλλά το πορνό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι!

«Αυτό λύνει το πρόβλημα να ψάχνεις κάποιον σεξουαλικό όρο και τα πρώτα αποτελέσματα είναι μόνο ορισμοί Wikipedia και άρθρα περιοδικών για το «πώς να κάνεις στοματικό έρωτα». Και αν ψάχνεις με λέξεις όπως το Playboy ή το Penthouse, στην κορυφή βγαίνουν το στούντιο ή η ιστοσελίδα της εταιρείας».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ