Moving Silence: επιστρέφει στο ΑΡΤος

Article featured image
Article featured image

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του τα τρία τελευταία χρόνια, το Moving Silence πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Ίδρυμα ΆΡΤος και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε στα πλαίσια του 6ου X-Dream Festival. 

Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:30 μ.μ, μουσικοί και συνθέτες θα συναντηθούν στο ΆΡΤος για να ερμηνεύσουν ζωντανά στο κοινό μουσική που συνέθεσαν ειδικά για ταινίες χωρίς ήχο σύγχρονων δημιουργών της επιλογής τους. 

Οι θεατές θα έχουν μια μοναδική εμπειρία, όπου οι μουσικοί ερμηνεύουν ζωντανά τη μουσική τους ενώ γίνεται παράλληλη προβολή της ταινίας που επέλεξαν, που τους ενέπνευσε για το κομμάτι που ερμηνεύουν.   

Η πλατφόρμα κινηματογραφιστών και μουσικών Moving Silence  ιδρύθηκε το 2009 στο Βερολίνο με σκοπό να συνδέσει τις ρίζες του κινηματογράφου με την Εκδηλώσεις του Moving Silence έχουν οργανωθεί σε διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις.

Συμμετέχουν οι Matthias Fritsch (DE), Johanna Borchert (DE), Αχιλλέας Κεντώνης (CY), Tomash Ghzegovsky, Ανδρέας Μουστούκης (CY), Στέλιος Φράνγκος (CY), Μαριάννα Σουρή (CY) και Νεφέλη Κεντώνη (CY).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ