Τα made in Cyprus φορητά ηχεία που λατρεύουν όλοι!

Article featured image
Article featured image

Από το μηδέν και από το πουθενά! Η έμπνευση τελικά έρχεται όταν δεν το περιμένεις και τις πιο πολλές φορές οδηγεί σε ωραία και δημιουργικά μονοπάτια.



Από τον Γιάννη Πέτεβη



«Αποφασίσαμε να πάμε εκδρομή στο βουνό όταν το αυτοκίνητο μας, μας πρόδωσε, αφήνοντας μας στα μισά! Είχαμε μόλις εγκαταστήσει ένα καινούριο ηχοσύστημα και δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσουμε εκεί» διηγούνται στη CITY οι δύο δημιουργοί του φορητού ηχοσυστήματος «Boombot», Chris Καρπής και Αγιάννης Χριστοφίδης. Κάπου εδώ ξεκινά και η δική τους ωραία ιστορία..


«Ξηλώνουμε το ηχοσύστημα και το κάνουμε φορητό! Θέλαμε κάτι που θα μπορούσε να πάρουμε στην παραλία ή στο βουνό εύκολα, να έχει δυνατό ήχο και με μεγάλη διάρκεια ζωής στη μπαταρία. Καταλήξαμε μ’ ένα νέο προϊόν, όπως το φανταζόμασταν!»


«Ένας φίλος, μας είπε πως μοιάζει μ’ ένα ρομπότ που χαμογελάει. Γι’ αυτό και βαφτίστηκε boombot». Η αλήθεια, θα συμφωνήσουμε με τον φίλο. Είναι λες και δυο τεράστια «καρτουνίστικα» μάτια σε κοιτούν, σα χαζό κι εσύ περιμένεις να δεις πότε θα ζωντανέψει και θα σου σκάσει χαμόγελο! Αυτή την ζωντάνια όμως την έχει το boombot, τη μεταδίδει, ίσως επειδή το κάθε κομμάτι δημιουργείται με μεράκι και αγάπη.

 



«Το φτιάχνουμε από ξύλο και μπορεί να συνδεθεί με τηλέφωνα και κομπιούτερ μέσω usb. Όταν φτιάξαμε το πρώτο συνειδητοποιήσαμε πως έχουμε στα χέρια μας κάτι που αγαπάμε! «Είσαστεν αρχηγοί», «εν τέλειο», ήταν κάποιες από τις αντιδράσεις του κόσμου. Όπου και να το παίρναμε, όλοι έδειχναν ενδιαφέρον, έτσι αρχίσαμε να δεχόμαστε παραγγελίες από ανθρώπους που δεν ξέραμε καν», εξ ου και προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω, με την παραγωγή των boombots να γίνεται η δική τους επαγγελματική δραστηριότητα.


«Ήμασταν στο Comic Con, στο καλοκαιρινό πάρτι της Σβούρας, ενώ τα boombots χρησιμοποιούνται και από πολλά καφενεία στην Λευκωσία, όπως τα Καλά Καθούμενα, Χαράτσι και Πλάτανος»




«Όταν ο μηνιαίος μισθός δεν είναι επιλογή, δεν έχεις και πολλά να χάσεις με το να δημιουργήσεις δική σου επιχείρηση». Ισχύει. Αλλά τα παιδιά κατάφεραν να φτιάξουν μια επιχείρηση της οποίας το προϊόν είναι πρωτότυπο, fun και cool αλλά και εξαιρετικής ποιότητας, ταυτόχρονα! «Ο ήχος είναι πρώτη μας προτεραιότητα σε κάθε νέα κατασκευή και γι’ αυτό έχουμε να ευχαριστούμε τον Ανδρέα Οικονομίδη, απόφοιτο accoustical engineering, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία ενός προϊόντος με εξαιρετική ποιότητα ήχου». Έτσι, κάθε boombot είναι μοναδικό, δικό σου, φτιαγμένο αποκλειστικά για σένα! Μπορείς επίσης, αν επιθυμείς, να το αναβαθμίσεις ή να προσθέσεις διαφορετικά add ons, αναλόγως των αναγκών και των επιθυμιών σου. «Το βασικότερο add on έχει να κάνει με τον τρόπο που θα το συνδέσεις, αλλά για μουσικούς και για φανατικούς υπάρχουν επιπρόσθετες επιλογές».

 



Ο ένας εκ των δημιουργών του Boombot, Αγιάννης Χριστοφίδης



Ο  Chris και ο Αγιάννης είναι περήφανοι για το δημιούργημα τους και καλά κάνουνε. «Ήμασταν στο Comic Con, στο καλοκαιρινό πάρτι της Σβούρας, ενώ τα boombots χρησιμοποιούνται και από πολλά καφενεία στην Λευκωσία, όπως τα Καλά Καθούμενα, Χαράτσι και Πλάτανος» ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η ιστοσελίδα τους. «Επίσης εργαζόμαστε για να μεγαλώσουμε και να βελτιώσουμε το εργαστήριό μας, ενώ έχουμε στο μυαλό μας και άλλα, νέα προϊόντα» τα οποία όμως κρατάνε προς το παρόν ως επτασφράγιστα μυστικά! Από εμάς, καλές πωλήσεις παιδιά!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99674883 και στο facebook Pedestrian in the Roadway


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ