Σηκώθηκε από το αναπηρικό για να χορέψουν τον πρώτο τους χορό

Article featured image
Article featured image

Το πιο όμορφο και συγκινητικό δώρο γάμου,  έκανε Ο 27χρονος Joey στην γυναίκα της ζωής του Michelle.

 

Στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Αύγουστο του 2012, για να χορέψουν τον πρώτο τους χορό στον γάμο τους.

Ο γάμος τους ήταν για τον 27χρονο ότι καλύτερο συνέβη μετά το μοιραίο εκείνο καλοκαίρι, για αυτό θέλησε να κάνει αυτή τη μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή όχι τόσο για εκείνον όσο για την αγαπημένη του Michelle που στάθηκε δίπλα του όλο αυτό το διάστημα.

Η Michelle, μετά το ατύχημα έμεινε μαζί με τον αγαπημένο της, στηρίζοντάς τον μιας και, όπως η ίδια λέει, ήξερε από την αρχή πως ο Joey είναι η «αδελφή ψυχή της».

Οι δυο τους δεν έχουν μόνο το ίδιο επώνυμο, Johnson, αλλά γεννήθηκαν και την ίδια μέρα! «Ξέραμε πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί», δήλωσε στο ABC η 27χρονη κοπέλα. Η πρόταση γάμου ήρθε τον Απρίλιο του 2013 και ο γάμος στις 28 Ιουνίου του 2014, μία ημέρα πριν τα κοινά τους γενέθλια.

«Είπα το "ναι" γιατί ο Joey είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος, αστείος και γεμάτος αγάπη, ακριβώς όπως ήταν και πριν το ατύχημα. Έπρεπε να συνηθίσει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με το αναπηρικό του καροτσάκι: Από το να κάνει ντους, μέχρι και να ντυθεί», είπε η Michelle.

Όσο λοιπόν η μέλλουσα νύφη ετοίμαζε το γάμο, ο Joey παρέα με τους φίλους του έβαζε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα του επέτρεπε να σταθεί όρθιος, μπροστά στη γυναίκα που αγαπούσε. Και τα κατάφερε, καθώς στις 28 Ιουνίου ο Johnson, που ποτέ δεν φανταζόταν ότι μετά την φρίκη που έζησε όταν πολεμούσε στο Αφγανιστάν κάτι άλλο... ακόμη πιο σκληρό ακολουθούσε, αντίκρισε τη Michelle στα μάτια χωρίς να χρειαστεί να στρέψει το κεφάλι του προς τα πάνω...

Με τη βοήθεια μίας ειδικής ζώνης που τον κράτησε όρθιο όσο χρειαζόταν για να χαρίσει τη γυναίκα της ζωής του τον πρώτο χορό. Όπως παλιά οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο που φάνταζε ακατόρθωτο. «Όλοι έκλαιγαν. Ήταν απίθανο να είναι όρθιος και να χορεύουμε πρόσωπο με πρόσωπο. Και έτσι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα», δήλωσε η Michelle.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ