«Δεν ήξερα ότι το μυώδες αγόρι μου είχε γεννηθεί κορίτσι»

Article featured image
Article featured image

Ήταν τρελά ερωτευμένη και πεπεισμένη ότι είχε βρει τον τέλειο άντρα, μέχρι που έμαθε το βαθύτερο μυστικό του: ο Kieran Moloney γεννήθηκε κορίτσι με το όνομα Ciara.

 

Αυτό που έκανε την 20χρονη Charlotte Urie να σοκαριστεί ακόμα περισσότερο, ήταν ότι τίποτα πάνω στον αρκετά αρρενωπό και μυώδη Kieran δεν μαρτυρούσε το... παρελθόν του.

Για χρόνια, ο 23χρονος κρατούσε μυστικό το γεγονός ότι είχε γεννηθεί κορίτσι, μέχρι που γνώρισε την Charlotte το 2012.

Παρά τη σοκαριστική αποκάλυψη, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και πιο δεμένο από ποτέ, και τώρα ελπίζει να παντρευτεί και να κάνει τη δική του οικογένεια, με τον καλύτερο φίλο του Kieran να γίνεται δότης σπέρματος.

Η Charlotte, που δούλευε σε μπαρ και κατάγεται από το Camden του Λονδίνου, δήλωσε: «Δεν θα είχε μαντέψει ποτέ το μυστικό του Kieran, αλλά μόλις μου είπε ότι είχε γεννηθεί κορίτσι, για μένα  δεν είχε σημασία. Ήταν και για μένα  έκπληξη, αλλά τον αγαπώ για αυτό που είναι και τον βλέπω ως  άνθρωπο», προσθέτοντας: «Είναι πολύ αρρενωπός και έχει μεγάλο σώμα, αλλά είναι και ο καλύτερος φίλος μου. Για μένα η βιολογία δεν έχει σημασία».

Ο Kieran, που κατάγεται από τη Νέα Ζηλανδία, αλλά τώρα ζει στο Λονδίνο, δήλωσε: «Όταν γνώρισα τη Charlotte ήμουν εκτασιασμένος από την ομορφιά της, αλλά ήμουν τρομοκρατημένος για το πως θα αντιδράσει όταν μάθαινε ότι γεννήθηκα κορίτσι. Έπρεπε να ξέρω ότι θα μπορούσα  να την εμπιστευτώ, πριν αποκαλύψω το μυστικό μου. Άλλες φίλες ντρεπόντουσαν για το ποιος είμαι, αλλά όταν είπα στη Charlotte, ήταν τόσο δεκτική. Είναι υπέροχη».

 



Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη, το ζευγάρι ήρθε για πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή.

Η Charlotte αποκάλυψε ότι ο Kieran δεν ντρεπόταν για το κορμί του – ίσα – ίσα ήταν πολύ σίγουρος για αυτό. Δύο μήνες αργότερα, αποφάσισαν να μείνουν μαζί και τώρα το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

 



Εδώ και 7 χρόνια, ο Kieran ζει σαν άντρας, έχοντας κάνει διπλή μαστεκτομή σε ηλικία 20 ετών, και τελικά αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του.

Από όταν ήταν 4 ετών, είχε καταλάβει ότι έχει γεννηθεί σε λάθος σώμα, δεν του άρεσε να κάνει τίποτα γυναικείο, ενώ είχε κλάψει όταν η μαμά του του φόρεσε φόρεμα. Μάλιστα, στο δημοτικό είχε δεχτεί έντονο bullying. Στην εφηβεία, ήταν που ένιωσε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση.

«Δεν μου άρεσε που έβλεπα το στήθος μου να μεγαλώνει και ζήλευα τα άλλα αγόρια στο σχολείο, όταν οι φωνές τους άρχισαν να γίνονται πιο μπάσες και άρχισαν να ξυρίζονται. Με μισούσα που ήμουν κορίτσι», είπε ο Kieran και αποκάλυψε ότι στα 14 του έχασε την παρθενιά του από ένα αγόρι και ένιωσε ότι όλο αυτό ήταν τόσο λάθος.

 



Έκοψε τα μαλλιά του, άρχισε να φοράει αθλητικά σουτιέν και φαρδιά ρούχα για να κρύψει κάθετι τι πάνω του που θύμιζε ότι ήταν θηλυκό.

Αφότου πήγε σε ειδικό, σε ηλικία 16 ετών, ο Kieran τελικά διαγνώστηκε ως τρανσέξουαλ.

«Ξεκίνησα να παίρνω ορμόνες σε χάπια που έκαναν πιο μπάσα τη φωνή μου και άρχισα να βγάζω τρίχες. Άρχισα να αγαπώ αυτές τις αλλαγές», σημείωσε.

Η οικογένειά του ήταν πολύ υποστηρικτική και η 49χρονη μητέρα του Bronagh Moloney άρχισε να τον φωνάζει γιο της.

Και όλα πήραν το δρόμο τους...

 


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ