Κάτι καλό συμβαίνει με το επερχόμενο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Article featured image
Article featured image

Το αποτέλεσμα της συνάντησης ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας στο γήπεδο ονομάζεται ντέρμπι. Κι αυτό ισχύει πάντα, σε οποιαδήποτε αγωνιστική κατάσταση ή βαθμολογική θέση κι αν βρίσκονται οι δύο αιώνιοι.

 

Ως τέτοιο λοιπόν χαρακτηρίζεται και το επερχόμενο που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, το φετινό ντέρμπι αιωνίων θα έχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα και αυτό αποτελεί την είδηση. Το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων διαφέρει από τα περασμένα, αφού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το In Business στο δημοσίευμά του, για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένας αγώνας ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια θα προβληθεί σε ανοικτή ζώνη.

Ναι, ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, 30 Νοεμβρίου και θα προβληθεί σε όλη την Κύπρο από το ΡΙΚ, έπειτα από σχετική συμφωνία με τη Cyta.

Η συμφωνία Cytavision και ΡΙΚ εντάσσεται σε πλαίσιο εμπορικής συμφωνίας που έκαναν οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα το κρατικό κανάλι να αποκτήσει το προνόμιο προβολής του… ντέρμπι αιωνίων.

Το μόνο «αρνητικό» είναι πως ο αγώνας θα μεταδίδεται με πέντε λεπτά καθυστέρηση σε σχέση με τη ζωντανή προβολή από τη Cytavision, όπως συνέβη και στον αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ για το τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος κι επίσης μεταδόθηκε από ανοικτό κανάλι.

Κι άλλοι ανοικτοί αγώνες

Ενισχύοντας την προσφορά αγώνων σε ανοικτή ζώνη η Cytavision θα δώσει άλλους δύο αγώνες σε κανάλια παγκύπριας εμβέλειας. Πέραν του τελικού κυπέλλου η Cytavision θα προβάλει άλλον έναν αγώνα πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

 

[Πηγή]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ