Οι «Πρώτες Λέξεις» του Μάλαμα και της Μποφίλιου

Article featured image
Article featured image

Η είδηση κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, αρχικά ψιθυριστά και επιφυλακτικά. Τώρα πια μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε με ενθουσιασμό.

Στις 8 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records η νέα σειρά τραγουδιών του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου. Τίτλος του album: «Πρώτες Λέξεις».

Ένας συμπαγής κύκλος δέκα νέων τραγουδιών που σχηματίστηκε τους προηγούμενους μήνες και πήρε πριν λίγο καιρό στο studio την τελική του μορφή, με τις ερμηνείες του Σωκράτη Μάλαμα και της Νατάσσας Μποφίλιου!

Οι δύο τεράστιες φωνές του σύγχρονου τραγουδιού βρίσκονται για πρώτη φορά στα ίδια «αυλάκια» ενός δίσκου.

Τόσο στα τραγούδια που ερμηνεύει ο καθένας ξεχωριστά, όσο και στο μοναδικό που μοιράζονται («Το ποτάμι»), ακούγονται οικείοι αλλά και  διαφορετικοί, αποκαλύπτοντας τις τεράστιες ερμηνευτικές τους ικανότητες για ακόμα μια φορά.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου, φτιάχνουν στις «Πρώτες Λέξεις» έναν δίσκο σαν αυτούς που αγάπησαν από τις παλαιότερες εποχές του τραγουδιού, που κεντρικά πρόσωπα ήταν ο συνθέτης και ο στιχουργός.

Το εικαστικό του εξωφύλλου φιλοτέχνησε η ζωγράφος Έφη Βεργίδη.

Οι «Πρώτες Λέξεις» θα κυκλοφορήσουν σε CD αλλά και σε έκδοση βινυλίου από την Feelgood Records και ψηφιακά για downloading και streaming.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ