Αυτά που πρέπει να ξέρει ένας ξενοδόχος [στη Λεμεσό]

Article featured image
Article featured image

«Η αξιοποίηση της κυπριακής βιοποικιλότητας από τον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα», ένα σεμινάριο ειδικά διαμορφωμένο για ξενοδόχους (της Λεμεσού), στόχος του οποίου είναι να τους μεταφέρει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για την αξία της βιοποικιλότητας του νησιού.

 

Οι ξενοδόχοι της Κύπρου παίζουν μεγάλο και καθοριστικό ρόλο στο «έργο» που ονομάζεται περιβάλλον. Μέσα από το σεμινάριο, οι ξενοδόχοι θα μάθουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν το περιβάλλον, πράγμα το οποίο θα επιφέρει σοβαρά ωφελήματα τόσο για τους ίδιους όσο και για την βιοποικιλότητα της περιοχής.

Στο σεμινάριο, θα εκπαιδευτούν και θα γνωρίσουν την βιοποικιλότητα της κάθε περιοχής, έτσι θα είναι σε θέση να μεταφέρουν τα σωστά βήματα στην επιχείρηση τους, τα οποία σαφώς και θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της.

Θα ενημερωθούν ακόμα για το πώς μπορούν να προωθήσουν το ξενοδοχείο τους με την χρησιμοποίηση κάποιων κυπριακών προϊόντων.

Το σεμινάριο που διοργανώνεται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας του ευρωπαϊκού έργου BioForLife, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, στο Royal Apollonia Hotel, στη Λεμεσό και αρχίζει στις 09.00 ακριβώς.

Το σεμινάριο είναι ανοικτό για το κοινό.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ