Χάπι κάνει τα αέριά να μυρίζουν σοκολάτα

Article featured image
Article featured image

Μια νέα και τρομερή εφεύρεση, είναι το χάπι που κάνει τα αέριά να μυρίζουν σοκολάτα.

 

Ο δημιουργός του χαπιού είναι ο 65χρονος, Κριστιάν Πουανσεβάλ, που ισχυρίζεται πως το χάπι διευκολύνει τον οργανισμό μας από την δυσπεψία και μετατρέπει το πεπτικό μας σύστημα σε αρωματικό χώρου.

Το νέο χάπι με γεύση σοκολάτα είναι μια νέα προσθήκη στο «οπλοστάσιο» του 65χρονου ο οποίος έχει δημιουργήσει και χάπια που όταν αερίζεσαι μυρίζουν τριανταφυλλιά ή βιολέτες.

Η ιδέα για το χάπι ήρθε στον μυαλό του εφευρέτη το 2006, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με φίλους του.

«Ήμουν στο τραπέζι με τους φίλους μου και μετά από ένα πλούσιο γεύμα, οι πορδές μας ήταν τόσο δύσοσμες που σχεδόν πάθαμε ασφυξία. Εκεί ήταν που είπα μέσα μου πως κάτι πρέπει να γίνει» είπε.

Ο εφευρέτης ισχυρίζεται ότι το χάπι του δεν μειώνει μόνο τα εντερικά αέρια αλλά βοηθούν στο ξεφούσκωμα καθώς περιέχουν φυτικό άνθρακα, μάραθο, φύκια, μύρτιλλο και κακάο.

Όσοι θέλουν να αγοράσουν τα χάπια μπορούν, να τα προμηθευτούν από την ιστοσελίδα pilulepet.com για 9,99 Ευρώ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ειδικοί απαντούν εάν υπάρχει η καλύτερη οδοντόβουρτσα για χρήση

Article featured image

Το 1967, ένα αγόρι έκλεψε μεσαιωνικά πλακάκια από μοναστήρι και τώρα επανεμφανίστηκαν σε κουτί με γλυκά

Article featured image

Tο ιπποποταμάκι που εντοπίστηκε να σπρώχνει τη νεκρή μητέρα του, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά των φροντιστών του