10 χρόνια προσφοράς στην οινική κουλτούρα από την κάβα La Maison Du Vin στη Λευκωσία

Article featured image
Article featured image

Η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας γιορτάζει τα 10χρονα της! Μια δεκαετία επιτυχιών σε σχέση με την καλλιέργεια κουλτούρας και αγάπης για το κρασί σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο.

 

Ακολουθώντας την επιτυχία της κάβας La Maison Du Vin στη Λεμεσό του Βικτώρ Παπαδόπουλου, η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας άνοιξε τις πόρτες της στην πρωτεύουσα το 2004 με όραμα να συνδράμει στην περαιτέρω ανάπτυξη του καλού κρασιού, διαθέτοντας μια ευρεία και εντυπωσιακή συλλογή ετικετών, για τους λάτρεις του κρασιού.

Και τα δύο καταστήματα έχουν δημιουργήσει παγκύπριο δίκτυο διανομής και τυγχάνουν αναγνώρισης από τους λάτρεις του κρασιού, ως η κορυφαία επιλογή. Οι κάβες La Maison Du Vin διαθέτουν κρασιά από τους καλύτερους οινοποιούς του κόσμου, όπως Ruinart, E. Guigal, A. Gaja, A. Bichot, L. Jadot, Alpha Estate και Casa Lapostolle.

Με επαγγελματισμό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, η κάβα La Maison Du Vin βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της, όχι μόνο εντός τους καταστήματος, αλλά και με διάφορες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις κρασιών από παγκοσμίου φήμης οινοπαραγωγούς, γευσιγνωσίες, εξειδικευμένα γεύματα, παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Όπως λέει και ο διευθυντής της κάβας La Maison Du Vin Λευκωσίας, κ. Κώστας Κυριακίδης «Πριν από δέκα χρόνια αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το όραμα του Βικτώρ μέσα από την προώθηση της κουλτούρας του κρασιού στη Λευκωσία ώστε να επεκτείνουμε την επιτυχία του και στην υπόλοιπη Κύπρο. Μετά από μια δεκαετία σκληρής δουλειάς είμαστε τώρα υπερήφανοι που ως κάβα έχουμε καθιερωθεί ως ένας σημαντικός προορισμός για το κρασί σε ολόκληρη την Κύπρο».

Με την πάροδο των χρόνων, η κάβα La Maison Du Vin έχει καθιερωθεί ως σύμβουλος για τη δημιουργία λιστών κρασιού ειδικά για εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός ατόμων που εκτιμούν τα ποιοτικά κρασιά, οι επιχειρήσεις στον τομέα εστίασης βασίζονται όλο και περισσότερο στην εξειδίκευση του La Maison Du Vin, που προσφέρει πραγματικές λύσεις συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη δημιουργία και ενίσχυση μενού κρασιών σε εστιατόρια, εκπαίδευσης του προσωπικού για το σερβίρισμα του κρασιού και για την καθοδήγηση των πελατών τους στην επιλογή κρασιού.

Η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας διαθέτει κρασιά από σχεδόν όλες τις σημαντικές περιοχές παραγωγής κρασιού στον κόσμο, από χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Χιλή, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Λίβανο και Καλιφόρνια.

Προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, η κάβα εξυπηρετεί κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μέσα από μια ευρεία επιλογή εξαιρετικών και σπάνιων κρασιών σε τιμές value for money.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ