Το Θέατρο Τσέπης κάνει «Τραμπάλα»

Article featured image
Article featured image

Το Θέατρο Τσέπης παρουσιάζει το θεατρικό δρώμενο «Τραμπάλα» που είναι βασισμένο στο «Παιχνίδι της Μοναξιάς» του Ουίλιαμ Γκίμπσον, με σκηνοθέτη το Μάριο Θεοχάρους και πρωταγωνιστές την Μιράντα Νυχίδου και τον Χάρη Αριστείδου.

 

Ένας άντρας και μια γυναίκα, ο Τζέρυ και η Γκίτλ... Μόνοι σε μια μεγαλούπολη... Μια τυχαία συνάντηση... Ένα βράδυ στο θέατρο και ένα δείπνο... Ένα ταξίδι αυτογνωσίας... Ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα... Πότε πάνω, πότε κάτω... Σα να κάνεις τραμπάλα στο παιχνίδι της ζωής...


Δύο άνθρωποι, μια τραμπάλα, μια αναπόφευκτη συνάντηση!


Μια τρυφερή συνάντηση διάρκειας 90 λεπτών που θα κάνει πρεμιέρα στη Λευκωσία, στις 4 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ένα, στις 20.30.

Ακολουθούν άλλες δύο παραστάσεις στις 5 & 6 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο και ώρα.

Οι επόμενες τρεις συναντήσεις των δύο πρωταγωνιστών θα γίνουν στη Λεμεσό, με παραστάσεις στις 12 & 13 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ένα, στις 20.30, ενώ με την τελευταία παράσταση, στις 14 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο θα επιφυλάσσεται μια έκπληξη στο κοινό καθώς έχει αλλάξει η ώρα της παράστασης και σε συνεργασία με την RED HOT PEPPERS, η παράσταση θα ξεκινά στις 23.45, ενώ μαζί θα προσφέρεται κρασί χαρίζοντας έτσι μια διαφορετική θεατρική προσέγγιση στους θεατές.

 

Ταυτότητα της παράστασης

Πρωταγωνιστούν:
Μιράντα Νυχίδου και Χάρης Αριστείδου

Σκηνοθεσία: Μάριος Θεοχάρους

Σκηνικά: Γιάννης Λαζάρου

Κοστούμια: Χρίστος Όθωνος

Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης

Οργάνωση Παραγωγής: Μιχάλης Τερζής

Ταξιθεσία: Μικαέλα Θεοδουλίδου

Γραφικά: Σταύρος Αναστασίου

Κρατήσεις και πληροφορίες: 96297278

Εισιτήρια: €10 και €5


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ