Be F1RSt [η απόλυτη εμπειρία clubbing]

Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 21.00, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, η απόλυτη εμπειρία του Clubbing στο Pavillion Hall.

 

Be F1RSt σε ένα event, που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της κυπριακής νυχτερινής ζωής με την πιο σύγχρονη εκδοχή του clubbing!

Οι καλύτεροι Djs και live performers της Ευρώπης, συναντιούνται για μια μοναδικά συναρπαστική βραδιά, κάτω από την ίδια στέγη σε ένα απίστευτα δυνατό clubbing event που θα αφήσει εποχή. Ζήστε την εμπειρία μαζί με τους leaders του clubbing για να είστε και εσείς μέρος του event που θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο!

Οι DJs και Live Performers που θα συμμετάσχουν:

 

Η περιζήτητη Dj με τη διεθνή αναγνώριση και με τη ξεχωριστή φωνή, που έφτασε στο Νο1 στα MTV Dance Chart, και στο μισό εκατομμύριο θέαση στο Υοutube!

 

 

Ο τραγουδοποιός, παραγωγός και ερμηνευτής που ανέβηκε στο Νο1 στα dance charts και έφτασε στο No.2 στα Airplay charts της Αγγλίας με τελευταία επιτυχία εφτά πρωτιές στο club chart.

 

 

Το απίστευτο δίδυμο δυναμικών Djs που έχει αφήσει το σημάδι του στα καλύτερα clubs της Βραζιλίας, της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης, με ήχους που ξεσηκώνουν. 

 

 

Η DJ, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, Maxine Hardcastle δεν περιορίζεται σε ένα ύφος. Έχει  γράψει, τραγουδήσει και κάνει remix μεταξύ άλλων για τους Hed Kandi, Ministry of Sound, Pacha Recordings και Discopolis, έχει κυκλοφορήσει επίσης, δίσκους chill out και smooth τζαζ σκαρφαλώνοντας στο Νο.1 στην αμερικανική Billboard chart. Είναι μόνιμη Dj στο «Light Bar» και στο Z'ander Bar, έχει διασκεδάσει ένα πλήθος προσωπικοτήτων σε event υψηλού προφίλ, διατηρώντας την αγάπη της για την underground και house μουσική. Παρουσιάζει το show της στο PassionFM και συχνά παίζει σε κλαμπ στο Λονδίνο αλλά και διεθνώς.

 

 

Ένα δυναμικό ντουέτο το οποίο συχνά εμφανίζεται με το concept “Mosquito" με τον DJ Rικκο el Gato πίσω από τα decks και τον Serge στο σαξόφωνο. Παίζουν latin, house, electro, προοδευτική και εμπορική μουσική σε συναυλίες στη Λιθουανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Μολδαβία, και την Ισπανία

 

 

Είναι γνωστός για τη συνεργασία του με τον DJ Axwell και το single τους " I  Found  U“ . Ο Max C ταξιδεύει το κοινό του με τη σαγηνευτική φωνή του και τις μουσικές του επιλογές που κυμαίνονται από μουσική  gospel, soul and R&B σε ήχους dance μουσικής. Ο Max C είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τραγουδιστές για hit labels, μουσικούς παραγωγούς και DJs.

 

 

Ο Andis P, είναι Κύπριος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με τεράστιο πάθος. Του αρέσει να πειραματίζεται με διαφορετικά στυλ της ηλεκτρονικής μουσικής. Κέρδισε αρκετούς διαγωνισμούς για DJ και συμμετείχε σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.  Σε κάθε εμφάνισή του εντυπωσιάζει και οι νύχτες με house μουσική που φέρουν την υπογραφή του, αφήνουν πάντα δυνατό απόηχο!

 

 

Το ταχύτατα ανερχόμενο house DJ δίδυμο, με εμφανίσείς σε ολόκληρη την υφήλιο, από την Ibiza μέχρι το Λονδίνο. Οι Violent Blondies θεωρούν τους εαυτούς τους ως η δόση γκλάμουρ που χρειάζεται η underground μουσική. Δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες στο ίδιο Dj deck…με άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα!

 

 

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκθαμβωτικές, Pure Star dancers οι οποίες μετρούν πολλές εξεζητημένες εμφανίσεις σε μεγάλα events και χώρους όπως το “Rai   club στη Μόσχα ,  το “Bar   Rouge”   στη Σαγκάη, το   “Dragon  L”  στο Χονγκ Γκονγκ,  το “Movida”  στο Dubai και άλλα.

 

Πληροφορίες:https://www.facebook.com/pages/BE-F1RST/687240178038634

Εισιτήρια €30 & €50 online στο www.SoldoutTickets.com.cy και σε όλα τα περίπτερα Soeasy.

Περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στο 70007705.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ