Η Cyta ενδυναμώνει την προώθηση νέων ιδεών

Article featured image
Article featured image

Το TEDxNicosia 2014, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Νοεμβρίου στο Σατιρικό Θέατρο στη Λευκωσία με μεγάλη επιτυχία. Η εκδήλωση με θέμα «Perspectives», είχε ως Στρατηγικό Συνεργάτη τη Cytamobile-Vodafone και Χορηγό τη Cytanet, για 2η συνεχόμενη χρονιά.



Για ακόμα μια φορά το TEDxNicosia, προσέφερε μια μοναδική εμπειρία σε όσους παρευρέθηκαν. Με δώδεκα ομιλητές που άγγιξαν διαφορετικά θέματα, όπως η νευρολογία, η κουλτούρα, η κοινωνιολογία, η εκπαίδευση, η επιχειρηματικότητα, καθώς και με δύο δρώμενα (performances) με μουσική και χορό, το φετινό TEDxNicosia «προκάλεσε» το κοινό που το παρακολούθησε να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του, να διερωτηθεί ποια είναι η δική του «προοπτική» (perspective) και να εμπνευστεί. 

Για όσους δεν είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν θέση, η εκδήλωση μεταδιδόταν μέσω ζωντανής σύνδεσης  live streaming από το δίκτυο της Cytanet, στην ιστοσελίδα του TEDxNicosia. Παράλληλα, για τις ανάγκες της μέρας, η Cytanet προσέφερε δωρεάν Wi-Fi για όλους τους παρευρισκομένους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να μεταφέρουν το κλίμα, τις ιδέες και τις εντυπώσεις τους, μέσω των προσωπικών τους σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, εκείνη τη στιγμή που προέκυπταν.



Η δράση του παγκόσμιου TED και κατ’ επέκταση του τοπικού TEDx, που βασίζεται στο να φέρνει κοντά ανθρώπους που έχουν καινοτόμες ιδέες και να τις μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο, ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της Cyta. Η συνεργασία με το TEDxNicosia φέρνει τη Cyta κοντά σε ανθρώπους με νέες ιδέες, που διακρίνονται για τον τρόπο σκέψης τους και δίνει τη δυνατότητα στον Οργανισμό να αντλήσει γνώσεις  από αυτούς. Έτσι και η Cyta ενδυναμώνει, ενισχύει και στηρίζει τη διάδοση ιδεών.  Μέσω του αξιόπιστου δικτύου της και των υπηρεσιών της, όπως η υπηρεσία Mobile Internet και η υπηρεσία Wireless Zone, η Cyta παρέχει τη δυνατότητα στον κόσμο να μοιραστεί τις ιδέες του ελεύθερα, οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται.

Η Cytamobile-Vodafone θα παραμείνει Στρατηγικός Συνεργάτης και η Cytanet Χορηγός της προσπάθειας αυτής για ενδυνάμωση της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της διάδοσης ιδεών, και στην επόμενη εκδήλωση που θα διοργανωθεί στην Κύπρο, από την ομάδα του TEDxNicosia, πριν το τέλος του 2014, του TEDxYouth@Nicosia, η οποία θα μεταδίδεται, μέσω Live Streaming.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ