Περιπέτεια στη φύση [στη Riverland Dairy Bio Farm]

Article featured image
Article featured image

Όσοι αγαπούν τη φύση και τα βιολογικά προϊόντα, ξέρουν σίγουρα από πρώτο χέρι τη δουλειά που γίνεται στη Riverland.

Πρόσφατα, μάλιστα, με αφορμή το «Riverland Fun Day», μια όμορφη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν πέραν των 1000 ατόμων, η φάρμα στα Καμπιά έγινε γνωστή σε ακόμα περισσότερο κόσμο (πάρτε μια γεύση ΕΔΩ).

Πρόκειται στην ουσία για μια φάρμα βιολογικής εκτροφής ζώων, παραγωγής προϊόντων και οργάνωσης διαφόρων δραστηριοτήτων, η οποία λειτουργεί καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα και στην οποία παράγονται αυγά, χαλούμι, γιαούρτι, αϊράνι και γάλα κεφίρ, καθώς λαχανικά από το θερμοκήπιο του ιδιοκτήτη Βασίλη Κυπριανού.

Αν με όλα αυτά που διαβάζεις σου άνοιξε η όρεξη για βιολογικά εδέσματα αλλά και για μια βόλτα στο βουνό, σε μια υπέροχη τοποθεσία δίπλα στο φράγμα Ταμασσού, που απλώνεται σαν λίμνη στα πόδια σου, μάθε πως κάθε πρώτη και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα η Riverland διοργανώνει «Περιπέτεια στη φύση».

Μια ωραία εκδήλωση που περιλαμβάνει πρόγευμα στη φύση, ξενάγηση στη φάρμα, άρμεγμα, μελισσοκομία, πεζοπορία, ιππασία, τοξοβολία, αλλά και παιχνίδια φάρμας για παιδιά.

Στην τιμή των €20 για ενήλικες και €5 για παιδιά (πολύτεκνες οικογένειες πληρώνουν μόνο για τα 2 παιδιά) συμπεριλαμβάνεται και το πρόγευμα, ενώ καλό θα ήταν να κάνεις την κράτησή σου 3 μέρες πριν έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση.

Πληροφορίες και κρατήσεις 99592598.

 



Πεζοπορία στη φύση γύρω από τη φάρμα

 



Άρμεγμα μαζί με τον ιδιοκτήτη, Βασίλη Κυπριανού


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ