Ανοίγουμε μυαλό και καρδιά [πάμε «Mind, Body & Spirit»]

Article featured image
Article featured image

Να ανοίξουμε το μυαλό και την καρδιά μας σε ένα διήμερο γεμάτο έμπνευση και πρακτικά εργαλεία για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας προσκαλούν  οι διοργανωτές της έκθεσης «Mind, Body & Spirit» που  πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο και Κυριακή, 8 και 9 Νοεμβρίου από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 20:30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

 

Μάθετε τρόπους για να μειώσετε το άγχος στην ζωή σας, να βελτιώσετε την υγεία σας και ίσως ακόμη να βρείτε και τον σκοπό της ζωής σας με τη θετική και χαρούμενη ατμόσφαιρα που θα βρείτε στην έκθεση.

Απολαύστε μια ποικιλία από συμπληρωματικές θεραπείες, γιόγκα, σιάτσου, ηχητικό μπάνιο, εξισορρόπηση των τσάκρας, διαλογισμό, τέχνη, χορό, κρυσταλλοθεραπεία, ρέικι και πολλά άλλα.

Οι νεαρότεροι επισκέπτες μας θα γίνουν φίλοι με τον ΚungFu Panda, θα παίξουν με βιολογική ζύμη, θα κάνουν γιόγκα και θα μαγειρέψουν υγιεινά παιδικά γεύματα!

Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι μας Άννα Ζόρζου από το διάσημο YogaWorks και η Δρ. Patricia Elizabeth Torres Villanyeva δυναμική ψυχολόγος, πολιτιστική ανθρωπολόγος και χορεύτρια θα σας δείξουν τη δουλειά τους στην αίθουσα Διόνυσος.

Καμία επίσκεψη στην έκθεση Mind, Body & Spirit δεν θα ήταν βεβαίως ολοκληρωμένη  εμπειρία χωρίς να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην εκλεκτική αγορά των εκθετών μας.

Εδώ θα βρείτε πάνω από 90 άτομα και οργανώσεις με πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, θεραπείες και λιχουδιές για να δείτε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε.

Εναπόκειται σε σας αν θέλετε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα ή απλά μια ώρα παρακολουθώντας τις διάφορες παρουσιάσεις και εργαστήρια.

Αφιερώστε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμα σας και επενδύστε χρόνο στον εαυτό σας.

Περάστε μια ευχάριστη μέρα εξερευνώντας την έκθεση. Το Hilton Park θα προσφέρει ένα ελαφρύ μεσημεριανό μπουφέ, όποτε γιατί όχι να περάσετε όλη την μέρα στην έκθεση!

Είσοδος €8 την μέρα  – Συμπεριλαμβάνει όλα τα σεμινάρια, μαθήματα και εργαστήρια


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ