«Δεν είμαι ο καρκίνος» [έκθεση πραγματικών εμπειριών]

Article featured image
Article featured image

Μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή οπτικοακουστική εγκατάσταση και συνοδευτική έκθεση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στην Πύλη Αμμοχώστου.

Η  έκθεση  αποκαλύπτει  πραγματικές  εμπειρίες από τη ζωή γυναικών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού στην Κύπρο και το εξωτερικό. Πρόκειται για ένα καινοτόμο έργο των διακεκριμένων Βρετανών καλλιτεχνών John Wynne και Tim Wainwright, το οποίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, όπως Ελλάδα, Πολωνία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Την πρωτοποριακή οπτικοακουστική έκθεση/εγκατάσταση «Δεν είμαι ο καρκίνος», η οποία αποτελεί μέρος της πανευρωπαϊκής καμπάνιας ενημέρωσης για τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού “Here & Now”, διοργανώνουν στην Κύπρο η Novartis Pharma Services Inc. Κύπρου, Τμήμα Ογκολογίας σε συνεργασία με τη Europa Donna Κύπρου και τη στήριξη της Ογκολογικής Εταιρείας Κύπρου και των Συνδέσμων Ασθενών, Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και ΠΑΣΥΚΑΦ.

Εγκαίνια: Παρ 7/11, 12:30. Η έκθεση θα είναι ανοικτή την Παρ 7/11, 16:00-20:00 και το Σάββατο 8/11, 10:00-13:00 και 16:00-20:00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ