Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς η Etihad Airways

Article featured image
Article featured image

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διακρίθηκε ως η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στα βραβεία CAPA Aviation Awards for Excellence 2014 που πραγματοποιήθηκαν στην Αμβέρσα του Βελγίου.

 

Τα βραβεία CAPA Aviation Awards for Excellence, αποτελούν τον πιο αναγνωρισμένο θεσμό βραβεύσεων στον κόσμο, που επικεντρώνεται στις στρατηγικές που ακολουθούνται από τις ηγεσίες του κλάδου των αερομεταφορών.

Το βραβείο «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» απονέμεται στο φορέα που έχει καταγράψει τη μεγαλύτερη επίδραση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας, ως στρατηγικός ηγέτης και σε αυτόν που καθορίζει το σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους.

Όπως δήλωσε ο Executive Chairman του CAPA, Peter Harbison, ο οποίος απένειμε το βραβείο στην Etihad Airways, «η αποτελεσματικότητα του κλάδου των αερομεταφορών έχει αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες από την αρχαϊκή ιδιοκτησία και τον έλεγχο των κανόνων που εμποδίζουν τις διασυνοριακές συγχωνεύσεις και τον εξορθολογισμό των παροχών των αεροπορικών εταιρειών. Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, αυτό το γεγονός έχει περιορίσει σημαντικά τη βιομηχανία σε χαμηλές οικονομικές επιδόσεις. Αντιμετωπίζοντας αυτό το εμπόδιο, καμία μεμονωμένη αεροπορική εταιρεία με πλήρη γκάμα προσφερόμενων υπηρεσιών δεν έχει καταφέρει περισσότερα από την Etihad Airways στο να αμφισβητήσει το υπάρχον καθεστώς με το αξιοσημείωτο στρατηγικό μοντέλο της εταιρικής της σχέσης».

Ο κ. James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας «είμαστε ενθουσιασμένοι για τη διάκρισή μας ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς στα βραβεία CAPA Aviation Awards for Excellence 2014. Δεν είναι μόνο μεγάλη τιμή, αλλά και μια ισχυρή επικύρωση του επιχειρηματικού μοντέλου της Etihad Airways».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ