Δια βίου αποκλεισμός στον οπαδό που έριξε μπουκάλι στον Μέσι

Article featured image
Article featured image

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ στο ματς με την Βαλένθια, ο Μέσι δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι.

 

 Η διοίκηση της Βαλένθια εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό αναφέροντας πως «Καταδικάζουμε το γεγονός. Ο σύλλογος θα προσπαθήσει να εντοπίσει το άτομο που έριξε το μπουκάλι. Θα επιβάλουμε ποινή απαγόρευσης δια βίου στον οπαδό, καθώς η Βαλένθια λειτουργεί πάντα με την πολιτική της μηδενικής ανοχής σε τέτοιου είδους ενέργειες».

Παράλληλα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Αθλητισμού της Ισπανίας, Μιγκέλ Καρδενάλ και του Υφυπουργού για θέματα ασφαλείας, Φρανθίσκο Μαρτίνες, πάρθηκε η απόφαση να υπάρξουν αυστηρά μέτρα καταστολής της βίας.

«Μία ιδέα είναι να κλείσουν οι σύνδεσμοι οπαδών, όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα» τόνισε αρχικά ο Καρδενάλ και συνέχισε «Είμαστε αποφασισμένοι να διώξουμε τους χούλιγκανς από το ποδόσφαιρο. Έχουμε δώσει μία προθεσμία με σκοπό να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Θα δημιουργήσουμε μία λίστα από συνδέσμους οπαδών και θα τους διώξουμε από το ποδόσφαιρο. Ότι συνέβη αυτό το σαββατοκύριακο ήταν απίστευτα σοβαρό».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ