Άνοιξε το Caffè Nero της Έγκωμης

Article featured image
Article featured image

Το 5ο στη σειρά Caffè Nero άνοιξε στο πιο ελκυστικό και ιδανικό σημείο της Έγκωμης, στο κτίριο της πρώην Blinkers.

 

Ακόμα ένα spot λοιπόν με ποιοτικό αυθεντικό ιταλικό καφέ, ωραία γεύματα και ποτά και φυυσικά, με μια ιδιαίτερη και προσεγμένη διακόσμηση που χαρακτηρίζει όλα τα cafes της αλυσίδας.

Το υπέροχο ξύλινο πάτωμα, το χειροποίητο bar, οι αναπαυτικές πολυθρόνες και οι δερμάτινοι καναπέδες, το ξυλόγλυπτο τζάκι και οι τεράστιες βιβλιοθήκες που το πλαισιώνουν, προδιαθέτουν για στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Ιδανικό σημείο είναι και η τεράστια βεράντα του Caffè Nero, ειδικά για τα ηλιόλουστα πρωινά, όπου μπορείτε να αράξετε στους καναπέδες, περιτριγυρισμένοι από την εξωτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν (οι φωτισμένοι το βράδυ) φοίνικες και τα κυπαρίσσια.

Στο Caffè Nero Έγκωμης μπορείτε να απολαύσετε ένα αρωματικό και πλούσιο σε γεύση καφέ, φτιαγμένο από τους δεξιοτέχνες baristas. Εκτός από τον καφέ σας, θα βρείτε μοναδικές γλυκές λιχουδιές και φαγητά που φτιάχνονται στη δική του κουζίνα. Το μενού είναι φρέσκο και απλό, με έμπνευση από ιταλική κουλτούρα και συμπεριλαμβάνει μια εμπλουτισμένη σειρά ζεστών μαγειρευτών πιάτων και υγιεινών επιλογών.

 

Info Ανδρέα Αβρααμίδη 5, Έγκωμη, Λευκωσία. Πληρ. 22028390.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ