Μυστηριώδεις θανάτοι 5 εκατομμυριούχων στο Λονδίνο [ρωσική η τουρκική μαφία;]

Article featured image
Article featured image

Μυστηριώδεις αυτοκτονίες πέντε εκατομμυριούχων που ίσως να συνδέονται μεταξύ τους μελετούν ντέντεκτιβ και αστυνομικές αρχές στο Λονδίνο.



Η πιο πρόσφατη είναι η αυτοκτονία του 52χρονου πολυεκατομμυριούχου Scot Young. Ο Scot βρέθηκε στις 10 Δεκεμβρίου καρφωμένος στα κάγκελα της περίφραξης του κτιρίου όπου βρίσκεται το πολυτελές του διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τραγικός θάνατός του πρόσφατα χρεοκοπημένου μεσίτη, προήλθε από αυτοκτονία με το πόρισμα να αναφέρει πως ο Young πήδηξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο.  

Η αυτοκτονία του 52χρονου έχει πυροδοτήσει τα σενάρια που εντοπίζουν ομοιότητες με τέσσερις ακόμη αυτοκτονίες πολυεκατομμυριούχων, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών και όλοι υπήρξαν στενοί φίλοι και συνεργάτες.  

Οι φίλοι του Young καλούν την αστυνομία να ελέγξει τα στοιχεία που αναφέρουν πως πίσω από τους θανάτους βρίσκεται η τουρκική ή η ρώσικη μαφία ενώ αναφέρουν πως ο ίδιος τους είχε εξομολογηθεί πως δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

Ένα περίπου μήνα πριν, ο 53χρονος Johnny Elichaoff, αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από την οροφή ενός εμπορικού κέντρου στο δυτικό Λονδίνο.

Τον περασμένο Μάρτιο, νεκρός βρέθηκε και ο Ρώσος ολιγάρχης Boris Berezovsky, ο οποίος συνδεόταν επιχειρηματικά με τον Young. Τα

Την πεντάδα των θανάτων συμπληρώνουν οι Robert Curtis και Paul Castle οι οποίοι φέρεται να αυτοκτόνησαν πηδώντας στις γραμμές του μετρό.  

Στενός φίλος του Young, ο οποίος γνώριζε όλους τους άντρες προσωπικά, κατέθεσε πως αυτοί οι πέντε θάνατοι δεν είναι συμπτώσεις, αλλά κρύβουν δολοφονίες που έγιναν με τρόπο που να κάνει τους θανάτους να μοιάζουν αυτοκτονίες.

Ο άντρας που επιμένει να διατηρεί την ανωνυμία του, ισχυρίζεται πως ο 52χρονος δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ