Απόψε τρώμε στου... βραβευμένου με michelin star σεφ

Article featured image
Article featured image

Ο λόγος φυσικά για την τελετή βράβευσης των «Time Out Eating Awards 2014», αφού το μενού της βραδιάς, που θα είναι βασισμένο στο ψάρι, επιμελείται ο βραβευμένος με michelin star, chef Λευτέρης Λαζάρου.

 

Η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί απόψε Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, στο Ρόγιαλ Χολ (Royal Hall) στη Λευκωσία, με παρουσιαστές το Λούη Πατσαλίδη και τη Σύλια Ιωαννίδου (δείτε ΕΔΩ ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από τη σημερινή πρόβα τζενεράλε).



9 οι κατηγορίες των βραβεύσεων

Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Απρίλιο 2013 μέχρι τον Απρίλιο 2014), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Μεσογειακή Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar-Café-Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι και τέλος η κατηγορία Nice Price.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί επίσης και το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Time Out ως Το Αγαπημένο των Αναγνωστών και είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση.

Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 61 (δείτε τη λίστα ΕΔΩ) και επιλέχθηκαν από πολυμελή ειδική επιτροπή που συγκέντρωσε το Time Out, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

Επίσης, θα δοθούν και 4 τιμητικά βραβεία που είναι εκτός της διαδικασίας ψηφοφορίας και αποφασίζονται από ειδική επιτροπή του περιοδικού, εκ των οποίων είναι το βραβείο για το εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα Κρασιού σε εστιατόριο, το Καλύτερο Κυπριακό Προϊόν, το βραβείο Chef of the Year, και το Αριστείον Γεύσης.

 



Στην απίθανη εκείνη περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα Time Out Eating Awards είναι ένας διεθνής θεσμός και διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out που κυκλοφορούν στον κόσμο. Για την Κύπρο, η φετινή βράβευση είναι η 10η συνεχόμενη, αφού εδώ και μια δεκ-eat-ία το Time Out επιβραβεύει όλες τις αξιόλογες προσπάθειες στο χώρο της εστίασης (δείτε ΕΔΩ τη λίστα με όλα τα βραβευθέντα εστιατόρια των 9 προηγούμενων χρόνων) με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας!

 

Τα Time Out Eating Awards 2014 παρουσιάζει η Nespresso.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ