Γουρουνιάσματα 3: Η γουρουνοπαρέα επιστρέφει πριν τα Χριστούγεννα

Article featured image
Article featured image

Το μεγάλο των ζώων σχολείων επιστρέφει κάνοντας επίσημη πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου!

Μετά την επιτυχία του παιδικού musical «Γουρουνιάσματα» (2012-2013) και «Γουρουνιάσματα 2» (2013-2014) η συγγραφική ομάδα των Άλεξ Παναγή, Κατερίνας Α. Χριστοφίδου, Αίγλης Σπυριδάκι και Σταύρου Σταύρου επιστρέφοι με μια ολοκαίνουργια και πολύ πρωτότυπη παράσταση που υπόσχεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον τη φετινή θεατρική σεζόν.

Τα «Γουρουνιάσματα 3» είναι γεμάτα διασκέδαση, γέλιο, συγκίνηση αλλά και δυνατά μηνύματα κατά του εκφοβισμού (bullying), υπέρ της αγάπης, της φιλίας και της αλληλεγγύης. Μαζί με τους 8 πρωταγωνιστές (καταξιωμένους ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές), βρίσκεται επί σκηνής τετραμελής ορχήστρα και όλα τα τραγούδια εκτελούνται ζωντανά (και όχι playback), προσφέροντας ποιοτικό θέαμα και μουσική παιδεία.

Όλα τα τραγούδια είναι συνθέσεις του Άλεξ Παναγή σε στίχους του Σταύρου Σταύρου.

Η σκηνοθεσία ανήκει στην Αίγλη Σπυριδάκι, η χορογραφία στον Χάρη Σάββα, τα κοστούμια στην Ταμάρα Τανακίδου, τα σκηνικά στον Γιώργο Παπαδόπουλο (Σκηνοτεχνική) και τη φωνητική διδασκαλία ανέλαβε το καλλιτεχνικό δίδυμο Αλεξ Παναγή και Κατερίνα Α. Χριστοφίδου, οι οποίοι είναι και οι Διευθυντές Παραγωγής του musical.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι Χριστιάνα Λάρκου, Έλενα Σάββα, Μυρτώ Μελετίου, Μαρία Χριστοφόρου, Νίκανδρος Σαββίδης, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Χρυση Ανδρέου και Κατερίνα Α. Χριστοφίδου.

Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στη Λευκωσία.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου (avant premiere), 19:00, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου (πρεμιέρα), 17.00, Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, 11.00 & 16.00. Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, 17.00, Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, 15:00 & 17:00 & Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, 15:00 & 17:00.

Πληροφορίες & εισιτήρια: http://www.soldoutticketbox.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ